Mihályfi Luca: „A bátorság lételemem"

„Sem a gyorsan jött hírnév, sem pedig a mostani pörgős időszak nem tudott kizökkenteni a nyugodt állapotomból" - vallja Mihályfi Luca a JOY-magazin legfrissebb számában. Az idén 25 éves lap nyári kiadása olyan hazai női előadókat mutat be, akik fiatalok, tehetségesek, generációjuk inspiráló karakterei és bátran vállalják önmagukat.

„Sokan hajlamosak elengedni az álmaikat és a vágyaikat, de én ennek az ellenkezőjét szeretném hirdetni" - mondta a 19 éves Mihályfi Luca, akit az X-Faktorban ismert meg az ország és azóta is sikert sikerre halmoz. Az énekesnő meg tudja fogalmazni, hogy minek köszönheti felívelő karrierjét: „A bátorság lételemem, mert a mai világban nagyon nagy erény annak lenni, és ritka tulajdonság. Ez persze nem a félelem hiányát jelenti, hanem azt, hogy képesek vagyunk a félelem érzésén felülkerekedni" - mondta Mihályfi Luca.

Az énekesnő művész családban nőtt fel, édesapja színész, édesanyja operaénekesnő, mégsem a szülői útmutatás, hanem a belső elhatározás vitte a színpad felé. „Kiskorom óta imádom a zenét. De tény, hogy volt egy jobb rálátásom, mi az a művészet, a színészet, a zene. Tudat alatt biztosan képes volt befolyásolni minimálisan, de ha nem lett volna bennem alapvetően is egy született zene iránti szeretet, akkor ez semmit sem ért volna."

Mihályfi Luca elmondta, hogy a tévés verseny óta inspiráló közegben alkot, ahol boldog és kiteljesedhet. „Szerencsére kicsit sem érzem a női és a férfi előadók közti különbségeket. Én egy összetartó, egymást támogató társaság tagja vagyok, ahol csak és kizárólag a tehetség számít."

Luca nemrégiben esett át egy szakításon, az élményt "Revolver" című számában dolgozta fel. A magazin kérdésére a magánéletéről is vallott az énekesnő. "Nagyon jól érzem magam független nőként, zenészként. Élvezni akarom a nyarat, valamint újra és újra szinteket lépni abban, amit megálmodtam magamnak. Ettől függetlenül mindenre nyitott vagyok, de kicsit sem görcsölök rá, hogy legyen valaki mellettem" - nyilatkozta Mihályfi Luca.

A JOY magazin különleges lapszámában a fiatal, tehetséges, magukat bátran vállaló női előadókra irányítják a reflektorfényt. Mihályfi Luca mellett megszólal Szécsi Böbe, Péterffy Lili, Solére és Bréda Bia.

A videóinterjú Lucával a fotózás helyszínén itt látható:  https://www.joy.hu/mihalyfi-luca-interju-162379