Ónodi Eszter, Dobó Kata, Osvárt Andrea – múltjukról vallanak a jubileumi JOY Magazinban

Ónodi Eszterrel, Dobó Katával és Osvárt Andreával a borítóján jelent meg a JOY Magazin 25. születésnapját ünneplő jubileumi lapszám. A népszerű színésznők voltak a márka első címlapsztárjai közel negyed évszázaddal ezelőtt, amikor 2000-ben feltűntek az ismert emberek a JOY borítóján. A dívák most arról vallanak, hogy úgy alakult-e a sorsuk, ahogyan azt annak idején megálmodták, mit bántak meg és mit nem a szakmai és privát életükben.

25 éves a JOY Magazin. Hírességek 2000 óta szerepelnek a címlapon – Ónodi Eszter, Dobó Kata és Osvárt Andrea elsőkként kaptak felkérést a szerkesztőségtől. A jubileumi lapszámba a három díva közös fotóval köszönti a szülinapos magazint. 

Amikor Ónodi Eszter 2000 novemberében a JOY címlaplánya lett, pályafutása egyik legintenzívebb időszakát élte. Most már nyugodtabb az élete és ezt saját döntéseinek köszönheti. „Az élet megtanított rá, hogy muszáj nemet mondani. Eldöntöttem, hogy csak olyan produkciókban veszek részt, amiket én magam is szívesen néznék. Semmiben sem akartam csupán azért szerepelni, hogy beszéljenek vagy írjanak rólam, és jelen legyek a szakmában: ha nem éreztem egy munkát komfortosnak, és nem találtam kapcsolódási pontot benne, akkor nem mondtam rá igent. A fiam érkezése után minden meg nem kapott és el nem játszott szerepet vagy elmulasztottnak gondolt lehetőséget remek alkalomnak láttam arra, hogy több időt tölthessek a családommal” - mesélte Ónodi Eszter.

Dobó Kata is megtalálta mostanra a lelki békéjét, fontos számára, hogy tudatosan élje meg a mindennapokat. „Life coachnak tanulok, és ezáltal szerintem összetettebb alakításokat is tudok nyújtani, közelebb kerülök a miértekhez, és jobban megértem az összefüggéseket” - mondta a színész-rendező, aki számos sikere mellett a kudarcokból is erőt merít. “A kudarcaink formálnak minket igazán, nem a sikereink. Ha valaki megmutatja, hogyan tudott kimászni egy mély gödörből, azzal erőt adhat másoknak is: láthatják, hogy az ilyen nehézségek bárkivel előfordulhatnak. Az Instagram-oldalam visszajelzései is ezt igazolják: követőim láthatják, hogy én is hús-vér ember vagyok, nem feltétlenül állok azon piedesztálon, amit elképzeltek” - nyilatkozta Dobó Kata, aki 2001 januárjában szerepelt először a JOY címlapján.

Osvárt Andrea megvalósította minden álmát azóta, hogy 2001 júliusában a JOY címlapján szerepelt. Megjárta Amerikát, európai filmekben is szerepelt, jelenleg pedig coachként támogatja a szakmabelieket. Sokáig tartott mire a színésző a szórakoztatóipartól távolodva nyitni kezdett a külvilág felé. „A modellkedés, illetve a színészet révén közel két évtizedig folyamatosan szem előtt voltam, ezért lettem egy kicsit távolságtartó és bizalmatlan. Mindez egy-két évvel ezelőtt kezdett el megváltozni, mióta nem kifelé és nem a fotózásokból élek, és az elvárásoknak sem kell megfelelnem. Már nem kell életben tartanom a kisminkelt Osvárt Andreát. Kialakítottam egy olyan kényelmes világot, amiben jól érzem magam, ezáltal a környezetemmel is közvetlenebb vagyok” - nyilatkozta a színésznő.

A magazin ünnepi lapszáma már kapható a három nagyinterjúval és rengeteg más izgalmas témával.