A Blue, a La Bouche és a Culture Beat is fellép az EFOTT fesztiválon

Egyetemistának lenni nem életkor kérdése, az EFOTT fesztivál ezért egy fergeteges show-val készül az örök fiataloknak július 13-án a Velencei-tónál. Színpadra lépnek a ’90-es és 2000-es évek nagy nemzetközi sztárjai, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat, Geszti Péter egy különleges Best of Geszti-produkcióval érkezik, és visszatér az EFOTT nagyszínpadára Korda György és Balázs Klári is.

A Be My Lover vagy a Mr. Vain nélkül nem rendeztek házibulit a 90-es években, a 2000-es évek fiúbandáinak rajongói pedig már garantáltan karaokéztak a One Love vagy a Sorry Seems To Be The Hardest Word dallamaira. A továbbra is velünk élő ’90-es és 2000-es éveket és az örök egyetemistákat ünnepli az EFOTT fesztivál július 13-án a Velencei-tónál.

A július 12. és 16. között megrendezett fesztivál csütörtöki napján olyan nemzetközi sztárok lépnek színpadra, mint a világszerte 15 millió lemezt eladó brit fiúbanda, a Blue, valamint a 90-es évek Eurodance-himnuszait szállító La Bouche és Culture Beat. Geszti Péter egy különleges Best of Geszti-produkciót mutat be, és visszatér a fesztivál nagyszínpadára a legendás páros, Korda György és Balázs Klári is.

Egyetemistának lenni nem kor kérdése, hanem életérzés. Aki öregdiákként érkezik az EFOTT-ra, újra átélheti az egyetemi bulik hangulatát, és felidézheti az emlékeit a régi barátokkal, csoporttársakkal” – mondja Budai Marcell, az EFOTT fesztivál sajtófőnöke.

Az EFOTT sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, valamint Majka is koncertezik a Velencei-tó partján.

Az egyetemisták legnagyobb fesztiváljának házigazdája idén a Pannon Egyetem lesz – az intézmény székhelye, Veszprém idén Európa Kulturális Fővárosa. Az EFOTT hagyományaihoz híven továbbra is kiemelt szerepet szán programjai között az egyetemes kultúra, valamint a magyar felsőoktatás kínálta lehetőségek bemutatására, népszerűsítésére.

A fesztiválról bővebb információ a https://tickets.efott.hu/events/efott-2023 vagy a https://www.facebook.com/efott/ oldalon érhető el.