EFOTT Legends: legendás magyar előadók és fiatal énekesek egy színpadon

Egy színpadon Nagy Feró, Zalatnay Cini, Karácsony János, a Neoton Família Sztárjai, Schoblocher Barbara, Lábas Viki, Kéri András (Columbo), Király Viktor és a BSW! EFOTT Legends címmel különleges, összművészeti showműsorban hozza össze legendás magyar művészek és fiatal, népszerű énekesek produkcióit az EFOTT a fesztivál pénteki napján, július 14-én a Velencei-tó partján.

Saját, kétórás összművészeti showműsort hozott létre az EFOTT a fesztivál pénteki napjára: az EFOTT Legends produkcióban legendás művészek és fiatal, népszerű énekesek együtt, egy színpadon hozzák össze a múltat, a jelent és a jövőt.

A rendhagyó, összművészeti előadásban a Színház-és Filmművészeti Egyetem hallgatói állítanak színpadra egy 80-as, 90-es éveket megidéző produkciót, amelynek olyan, felejthetetlen magyar slágerek adnak keretet, mint az Elfelejtett szó, a Holnap hajnalig, a 220 felett, a 8 óra munka, a Gyere, kislány, gyere, a Tölcsért csinálok a kezemből, a Zene nélkül mit érek én vagy A Dal a miénk.

A különleges produkcióban megemlékezünk az eddigi EFOTT fesztiválokról, felelevenítjük a legjobb élményeket és dalokat is. A legendáknak köszönhetően a fiatalok és az örök fiatalok különleges formában, új előadásban találkozhatnak a valaha volt legnagyobb régi és mai magyar slágerekkel” – mondja Budai Marcell, az EFOTT sajtófőnöke.

A július 14-i előadás során a régi és mai kor fellépői felváltva lépnek fel és adják át egymásnak a mikrofont: többek között Nagy Feró, Zalatnay Cini, Karácsony János, a Neoton Família Sztárjai, Schoblocher Barbara, Lábas Viki, Kéri András (Columbo), Király Viktor és a BSW is színpadra lép.

Budai Marcell hozzáteszi, az EFOTT Legends felvezetése is látványosnak ígérkezik. A show-t az EFOTT karnevál forgata vezeti fel, ahol megjelenik a fesztiválra kitelepülő összes egyetem, valamint a Magyar Táncművészeti Egyetem hallgatóinak különleges produkciója is.

Az EFOTT egyedi show-ja tovább gazdagítja a rendezvény sokszínű zenei kínálatát, melyben a középiskolásoktól az egyetemistákon és az örök fiatalokon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a Blue, a La Bouche, a Culture Beat, Azahriah, Dzsúdló, a Wellhello, a Follow the Flow, Majka, a Halott Pénz, ByeAlex és a Slepp, valamint Korda György és Balázs Klári is koncertezik a Velencei-tó partján.