Időutazás EFOTT-módra: 2020-as árakon kínálja első jegyeit a jövő évi fesztivál

Az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a nehezebb gazdasági körülmények között is megfizethető kíván maradni a hallgatók számára, ezért különleges akciót hirdetett és még mindig 2020-as árakon kínálja első jegyeit a 2024-es eseményre.

Nyitó-és zárónapján is teltházzal futott idén júliusban az EFOTT, a fesztivál tehát továbbra is az egyetemisták egyik legkedveltebb nyári programja.

A legtöbb hallgatónak ugyanakkor komoly kihívást jelent a jelenlegi gazdasági helyzet, és a növekvő megélhetési költségek miatt egyre kevesebb pénz marad a szórakozásra. Az EFOTT ezért különleges akciót hirdetett: 2020-as áron zajlik a jegyértékesítés a jövő évi fesztiválra.

Mivel 2024-ben 48 éves lesz az EFOTT, összesen 480-480 diák vagy hallgató, illetve feketeöves rajongó még olcsóbban, szuperkedvezménnyel juthatott hozzá a jövő évi belépőjéhez. Az Early Bird akció azonban még tart, egészen augusztus végéig, és kétféle jegytípus, a bérlet és a diák/hallgatói bérlet érhető el a kedvezményes áron.

„A fesztiválnak kiemelt szerepe van a közösségépítésben az egyetemisták között, ezért hatalmas öröm és elismerés, hogy ekkora volt az érdeklődés a koncertek és a nappali programok iránt. Különösen egy olyan évben, amikor az egyetemistákat sem kerülik el a gazdasági nehézségek. Tavaly azt mondtuk: akkorát ment az EFOTT, mintha sosem lett volna COVID, most pedig akkorát mentünk, mintha sosem lett volna infláció. Célunk, hogy a nehéz gazdasági helyzet ellenére továbbra is megfizethető maradjon a hallgatók számára a fesztivál” – mondja Budai Marcell, az EFOTT sajtófőnöke.

A sajtófőnök hozzátette: már javában zajlanak az előkészületek a jövő évi EFOTT-ra, hamarosan kiírják például a pályázatot a házigazda egyetemi pozícióra is.