Már próbálnak az EFOTT Legends sztárjai

EFOTT Legends címmel különleges showműsorban hozza össze a legendás magyar művészeket és fiatal, népszerű énekeseket július 14-én a Velencei-tó partján az EFOTT fesztivál. Egy színpadon láthatják a rajongók Nagy Ferót, Zalatnay Cinit, Karácsony Jánost, a Neoton Família Sztárjait, Schoblocher Barbarát, Lábas Vikit, Kéri Andrást (Columbo), Király Viktort és a BSW-t is. Már zajlanak a sztárok próbái.

Saját, kétórás showműsort mutat be az EFOTT a fesztivál pénteki napján: az EFOTT Legends produkcióban legendás művészek és fiatal, népszerű énekesek együtt, egy színpadon hozzák össze a múltat, a jelent és a jövőt. A rendhagyó előadásban a Színház-és Filmművészeti Egyetem hallgatói állítanak színpadra egy 80-as, 90-es éveket megidéző produkciót, amelyben olyan, felejthetetlen magyar slágerek szólalnak meg, mint az Elfelejtett szó, a Holnap hajnalig, a 220 felett, a 8 óra munka, a Gyere, kislány, gyere, a Tölcsért csinálok a kezemből, a Zene nélkül mit érek én vagy A Dal a miénk.

A július 14-i előadás során a régi és mai kor fellépői felváltva lépnek fel és adják át egymásnak a mikrofont: többek között Nagy Feró, Zalatnay Cini, Karácsony János, a Neoton Família Sztárjai, Schoblocher Barbara, Lábas Viki, Kéri András (Columbo), Király Viktor és a BSW is színpadra lép.

A próbák már javában zajlanak. Ezt üzeni Nagy Feró:
https://www.tiktok.com/@efott_official/video/7252037655653895451?lang=en

Így várja a koncertet Csepregi Éva és Végvári Ádám:
https://www.tiktok.com/@efott_official/video/7252036362533211419?lang=en