A Birmingham bandája alkotójának új sorozata október 30-án debütál

Steven Knight Engedetlen hősök (SAS Rogue Heroes) című új, nagyszabású drámasorozata október 30-án indul az HBO Maxon. Az összes epizód egyszerre válik majd elérhetővé a premier napján.

A Ben Macintyre azonos című bestsellerén alapuló hatrészes sorozat, melynek főszerepeiben Connor Swindells, Jack O'Connell, Alfie Allen, Sofia Boutella és Dominic West látható, azt meséli el, hogy hogyan került sor az SAS, azaz a brit Különleges Légi Szolgálat létrehozására a második világháború legsötétebb napjaiban.

Az akciódús, látványos helyszínekben bővelkedő Engedetlen hősök (SAS Rogue Heroes) lebilincselő történet renegátokról, akik hatalmas kockázatot vállaltak egy rendkívüli helyzetben.

1941, Kairó. David Stirling (Connor Swindells) egy kissé különc fiatal tiszt, aki kórházba került, amikor a kiképzésen egy gyakorlat rosszul sült el, és most unatkozik. Meggyőződése, hogy a hagyományos kommandós egységek nem működnek, ezért kidolgoz egy olyan radikális tervet, amely szembemegy a modern hadviselés összes elfogadott szabályával. Azért küzd, hogy engedélyt kapjon arra, hogy egy kis, titkos egységet verbuváljon a legkeményebb, legmerészebb és legeszesebb katonákból, akik súlyos pusztítást végeznek majd az ellenséges vonalak mögött. Stirling csapatának tagjai inkább lázadók, mintsem katonák, és épp annyira ellentmondásosak, sérültek és vakmerők, amennyire hihetetlenül bátrak és hősiesek.

A hat hatvanperces részből álló Engedetlen hősök (SAS Rogue Heroes) alkotója, írója és executive producere Steven Knight (Birmingham bandája, Tabu, Karácsonyi ének), rendezője Tom Shankland (A kígyó, Elveszettek), producere Stephen Smallwood (A kígyó, Patrick Melrose). A sorozat executive producere Karen Wilson, Martin Haines és Emma Kingsman-Lloyd a Kudos részéről, valamint Tommy Bulfin a BBC részéről. Megrendelője a BBC részéről Piers Wenger, a BBC Drama korábbi igazgatója, illetve Charlotte Moore tartalomgyártási igazgató volt.