Március 11-én indul az X generáció

Az HBO Max saját gyártású, X GENERÁCIÓ (GENERA+TION) című dramedy-sorozata március 11-én, csütörtökön 3 epizóddal indul az HBO GO-n. A félórás részekből álló X GENERÁCIÓ egyszerre sötét és játékos: gimnazistákról szól, akik újszerű (játékszereket is bevonó) szexuális kalandjaikkal próbára teszik annak a konzervatív közösségnek az életről, szerelemről és családról alkotott meggyőződéseit, amelyben élnek.

A szereplőgárdában látható Nathanya Alexander, Chloe East, Nava Mau, Lukita Maxwell, Haley Sanchez, Uly Schlesinger, Nathan Stewart-Jarrett és Chase Sui Wonders, valamint Justice Smith és Martha Plimpton. Vendégszereplőként felbukkan majd J. August Richards, Mary Birdsong, Alicia Coppola, Patricia De Leon, Diego Josef, Anthony Kevyan, Sydney Mae Diaz, John Ross Bowie, Marwan Salama, Marisela Zumbado és Sam Trammell.

Az X generáció alkotója Zelda Barnz és Daniel Barnz. Executive producere Daniel Barnz, Ben Barnz és Zelda Barnz a We’re Not Brothers Productions részéről, Lena Dunham a Good Thing Going Productions részéről, továbbá Sharr White és John Melfi. Társ-executive producere Sono Patel és Fernanda Coppel. Producere Marissa Díaz és Michael Cohen a Good Thing Going Productions részéről. A sorozat írója Zelda Barnz, Daniel Barnz, Lena Dunham, Sharr White, Max Saltarelli, Eli Wilson Pelton és Christina Nieves. A sorozatot rendezte Daniel Barnz, Channing Godfrey Peoples, Chioke Nassor, Catalina Aguilar Mastretta, Anu Valia és Andrew Ahn.

A premier napján 3 epizód lesz elérhető, ezt követően március 18-án két új epizód érkezik, majd március 25-én további két epizód és április 1-jén még egy epizód. Az év folyamán később lesz majd elérhető az évad második fele, további nyolc epizóddal.