Megérkezett az első teaser videó a Trónok harca spin-off sorozatához

Az HBO MAX európai bevezetésére szervezett virtuális esemény keretében mutatták be az HBO világhírű fantasyje, a Trónok harca első spin-off sorozatának exkluzív teaser videóját. A Sárkányok háza 2022-ben érkezik az HBO MAX kínálatába.

A sorozat, amely George R. R. Martin Tűz & Vér című írása nyomán keletkezett, 200 évvel a Trónok harca cselekménye előtt játszódik, és a Targaryen-ház történetét meséli el.

A teaser a várva várt sorozatból származó első hivatalos jeleneteket tartalmazza, amelyben néhány korábban már beharangozott szereplő is látható az alábbi, csak most bejelentett szereplők mellett:

  • Wil Johnson Ser Vaemond Velaryon szerepében – Coryls Velaryon öccse, a Velaryon-ház hadiflottájának parancsnoka
  • John Macmillan Ser Laenor Velaryon szerepében – Corlys Velaryon és Rhaenys Targaryen fia
  • Savannah Steyn Lady Laena Velaryon szerepében – Corlys Velaryon és Rhaenys Targaryen lánya
  • Theo Nate Ser Laenor Velaryon szerepében – Corlys Velaryon és Rhaenys Targaryen fia

Társalkotó és executive producer: George R.R. Martin; Társalkotó, co-showrunner, executive producer és forgatókönyvíró: Ryan Condal; co-showrunner, a pilotepizód és további epizódok rendezője, executive producer: Miguel Sapochnik; executive producerek: Vince Gerardis, Ron Schmid; executive producer, forgatókönyvíró: Sara Hess; rendezők: Clare Kilner, Geeta V. Patel; rendező, co-executive-producer: Greg Yaitanes. George R.R. Martin „Tűz & vér” című írása nyomán.