A 65 éve ikonikus Barbie és a Tappancs Hotel márciusban a Minimaxon

A tanulás mellett szükség van minőségi kikapcsolódásra is, amelyet márciusban a Magyar Telekom és a Minimax együttműködése garantál a gyerekek számára. A digitális eszközöknek köszönhetően a gyerekek kedvenc mesehősei széles körben elérhetővé válnak. Barbie, a kislányok kedvenc játéka, 65 éve örvend töretlen népszerűségnek, ehhez kapcsolódóan egyik legkedveltebb sorozatának folytatásával érkezik a Minimaxra, de bemutatásra kerül egy vadonatúj sorozat is, a Tappancs Hotel.

Március 28-án tűzi képernyőre legújabb, egyben országos premiertartalmát a népszerű gyerekcsatorna Tappancs Hotel néven, ami kiváló szórakozást nyújt a kicsiknek rengeteg humorral fűszerezve, emellett edukációs üzenettel is bír az állatok gondozásával kapcsolatban.

A Tappancs Hotel március 28-tól mindennap dupla résszel, 20:00-kor kezdődik a csatornán.

A történet során Lili kutyához, Bubu tengerimalachoz, valamint Nai Nai és Vicky macskákhoz csatlakozunk, akik új állatbarátokat köszöntenek otthonukban, a Tappancs Hotelben. Más szállodákkal ellentétben a Tappancs Hotel tele van csúcstechnológiás találmányokkal, melyeket Robin, a szállodatulajdonos, a kiskedvencek gondozója hozott létre. A masszázsasztaloktól az automata etetőkön át minden a kisállatok kényelmét szolgálja. Nem kérdés, hogy a hotel összes vendége boldogan távozik, hiszen ottlétük alatt új barátságokat is kötnek.

Márciusban a Magyar Telekom valamennyi IPTV, Telekom TV és műholdas előfizetője – a Közszolgálati díjcsomaggal rendelkező előfizetők kivételével – számára elérhető lesz a Minimax. A tévécsatornát egy hónapon át a szolgáltató valamennyi előfizetője – díjcsomagtól függetlenül –nézheti az 54. programhelyen. Érdemes odakapcsolni, mivel a Tappancs Hotel mellett a Barbie: A varázslatos pegazus kaland új részeivel is találkozhatnak tévécsatorna nézői.

A Barbie: A varázslatos pegazus kaland során új tanév kezdődik, Brooklyn és Rocki beiratkozik az Aranypart Gimnáziumba. Egy titokzatos új diák, Leo is megjelenik, ezzel egyidőben pedig ellopnak egy mágikus drágakövet Mesmerről. Barbie-ék gyanítják, hogy valami furcsa dolog történik Malibuban, így nyomozásba kezdenek.  

Barbie 65 éve teszi varázslatosabbá a gyerekek mindennapjait - ezt a különleges eseményt ünnepli a Minimax az új részek sugárzásával. A sorozat folytatása március elsején debütál és jelentkezik új részekkel mindennap 17:30-kor.

Március 1-től a képernyős premieren túl a Telekom FilmKlubban is találkozhatnak a nézők a Barbie: A varázslatos pegazus kaland műsorával. De olyan további filmes Barbie tartalmakat is láthatnak, mint a Barbie: Skipper és a nagy babysitter küldetés vagy a Barbie: Nagyváros, nagy álmok.

Akik pedig az otthontól távol sem szeretnének lemaradni kedvenc meseszereplőinek kalandjairól, azok számára a Magyar Telekom TV GO alkalmazás nyújt megoldást, hogy akár útközben is könnyedén elérhető legyen a Minimax műsora mobiltelefonon vagy tableten.