Rush - Hajsza a győzelemért

Rush

A Hajsza a győzelemét (16) sztárja Daniel Brühl teljesen ledöbbent, amikor a legendás Forma 1-es pilóta, Niki Lauda javasolta, hogy találkozzanak. „Persze, gyere Bécsbe – de kérlek csak kézipoggyásszal utazz, mert ha nem leszünk szimpatikusan egymásnak, akkor elmehetsz a fenébe.” - mondta a kendőzetlen stílusáról is híres Lauda a színésznek, akire eddig a Good Bye Lenin-ből és Tarantino Becstelen brigantyk című filmjéből emlékezhetünk. Eddig.

Brühl tehát kis bőrönddel és kissé aggódva ugyan, de gépre ült, de végül az első találkozás egész jól ment. „Új ruhákat kellett vennem a vasárnapi ebédre. Szóval, bejöttünk egymásnak.”

A kis vásárlást már nyilván nem bánja Brühl, hiszen övé lett Lauda szerepe, és az elővetítések után sok kritikus és szakmabeli az év egyik legjobbjaként emlegeti a spanyol születésű német színész alakítását. A Hajsza a győzelemért minden bizonnyal a hollywoodi sztárok első sorába repíti a fiatal színészt. Ráadásul az első felvételek után a háromszoros világbajnoknak is leesett tőle az álla: „Ezt nem hiszem el! Ez kib***ottul én vagyok.”

Brühl-nek fel kell kötnie a gatyáját: szeptember 12. után várhatóan óriási lesz a hajsza utána.