A LEGO Csoport és a PlayStation Guerrilla stúdió elhozza első közös terméküket

A LEGO Csoport és a PlayStation Guerrilla stúdiója összefogott, hogy megörvendeztesse a rajongókat az első közös termékükkel. Együttműködésük során, a Horizon Forbidden West videójáték világát alkották újra LEGO® kockák formájában. A megépítés után kiállítható 1222 darabos készlet a 31. századba hívja az építőket és arra ösztönzi a képzeletet, hogy szabadon szárnyaljon a Horizon univerzum felépítése során.

A felnőtteknek szánt LEGO készlet újabb kalandra hívja az építőket a bátor gépvadász Aloy és elképesztően félelmetes gépe, a Hosszúnyak segítségével, amit Aloy a közeli területek felfedezésére használ küldetése során, hogy helyreállítsa a rendet és az egyensúlyt a Tiltott Nyugaton. A készletben található egy vadonatúj fejdísz Aloy számára, a Watcher őrző gép, amit kék, sárga és vörös szemekkel lehet kiegészíteni, egy íj, egy kockákból épült lándzsa, valamint a Hosszúnyak gép, aminek sima, lapos feje, és hosszú lábai különleges megjelenést adnak a modellnek. Az építők a gyönyörű tájkép részlettel fejezhetik be az építményüket: a készletben egy kockákból épült nyírfát, magas füvet és egy rozsdás piros lámpát is találnak, ami tökéletes kiegészítői lesznek a kiállított darabnak.

„A Guerrillával fantasztikus volt az együttműködés” – mondta el Isaac Snyder, a LEGO Csoport tervezője. „Az a hihetetlen szenvedély, amellyel a Guerrilla csapata a Horizon Forbidden West-en dolgozik, óriási segítséget nyújtott abban, hogy hitelesen tudjuk ezt a különleges világot LEGO változatban újraalkotni. Szoros együttműködésünknek köszönhetően a Horizon Forbidden West minden ikonikus részletét sikerült átültetni a készletbe, a hihetetlen gépektől kezdve a titokzatos romokon át az egyedi törzsekig és lenyűgöző tájakig. A tervezőcsapatok kölcsönös tisztelettel tekintenek egymás munkájára, és mindenki, aki részt vett az együttműködésben, rendkívül izgatott volt, hogy ez a modell életre kelhetett! Reméljük, hogy akik megépítik a készletet, ugyanolyan jól fogják érezni magukat az alkotás folyamata során, mint ahogy mi éreztük magunkat a tervezés közben.”

A megépíthető Horizon modell méretei: több mint 34 cm magas, 23 cm széles és 17 cm hosszú. A készlet 2022 májusától lesz elérhető a LEGO.hu weboldalon, a LEGO Store üzleteiben, és a nagyobb viszonteladóknál világszerte.

A rajongók az alábbi videóból tudhatnak meg többet a modellről: https://youtu.be/YZAYQbGjHjY