A DDR4-nél 50 százalékkal gyorsabb DDR5 SODIMM-memóriát mutatott be a Kingston FURY™

A memóriatermékek és technológiai megoldások szegmensében globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. gaming divíziója, a Kingston FURY bemutatta Kingston FURY™ Impact DDR5 SODIMM-memóriáit. Az új modulok ideális megoldást kínálnak azon gamerek és PC-rajongók számára, akik a legújabb csúcsteljesítményt szeretnék elérni laptopjukon vagy kis helyigényű (SFF) gépükön.

A Kingston FURY Impact DDR5 50 százalékkal gyorsabb a DDR4-nél, ami fontos előny a játékfuttatás, a rendering és a multitasking terén. Kis fogyasztása és fokozott hatékonysága révén az 1,1 feszültségszintű rendszer nem melegszik túl. A 64 GB max. kapacitású, Intel® XMP 3.0-ra felkészített SODIMM-csomagok formájában kapható Kingston FURY Impact DDR5 a DDR5 minden továbbfejlesztett funkcióját vékony és kompakt formai kialakításban biztosítja. Innovatív Plug N Play1 túlhúzási technológiája és alaplapi ECC-je révén automatikusan kisebb késleltetéssel támogatja a 4800 MT/s2 adatátviteli sebességet, mint a DDR5-4800. Az új megoldás így profil bekapcsolása nélkül javítja a rendszerteljesítményt, és csúcssebesség mellett tartja fenn az adatintegritást.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Kingston FURY Impact DDR5 SODIMM-modulokkal bővíthetjük nagy teljesítményű DDR5 memóriáink kínálatát. A gamerek és a tartalomkészítők most asztali gépen és laptopon is megtapasztalhatják a DDR5 képességeit” – nyilatkozta Iwona Zalewska, a Kingston EMEA DRAM-memóriákért felelős üzleti vezetője.

A Kingston FURY Impact DDR5 max. 32 GB kapacitású egymodulos kivitelben és max. 64 GB kapacitású dupla csomagban kapható, teljes élettartamra kiterjedő korlátozott garanciával és több mint három évtizednyi szakértelemmel.

A Kingston FURY Impact DDR5 jellemzői és specifikációja

 • Nagy DDR5 SODIMM teljesítmény: 50 százalékkal gyorsabb, mint a DDR4, növelve ezzel a játékfuttatás, a rendering és a multitasking területén elérhető teljesítményt.
 • Plug N Play automatikus túlhúzási funkcionalitás1: A Kingston FURY Impact DDR5 automatikusan a legmagasabb megadott sebességet biztosítja.
 • Intel® XMP 3.0-tanúsítás: A túlhúzásra beállított, fejlett előoptimalizált időbeállítások, illetve sebesség- és feszültségszint növelik a memóriateljesítményt.
 • Kisebb energiafogyasztás, nagyobb hatékonyság: Az Impact DDR5 1,1 voltos feszültségszintjének köszönhetően a rendszer nem melegszik túl és hatékonyan működik.
 • Megnövelt stabilitás alaplapi ECC-vel: Az adatintegritás fenntartása a túlhúzási sebesség biztosítása mellett.
 • Kapacitásváltozatok:
  • Egymodulos: 8 GB, 16 GB, 32 GB
  • Dupla csomag: 16 GB, 32 GB, 64 GB
 • Frekvencia1 2: 4800 MT/s
 • Késleltetés: CL38                                           
 • Feszültségszint: 1,1 V                   
 • Üzemi hőmérséklet: 0°C- 85°C
 • Méret: 69,6 mm x 30 mm

 

További információért látogasson el a kingston.com/gaming oldalra.

 

1 A Kingston FURY Plug N Play memóriája DDR5 rendszerekben működik, a gyártó rendszer BIOS-a által engedélyezett sebességig. A PnP nem tudja a rendszer memóriasebességét a gyártó BIOS-a által engedélyezettnél nagyobbra növelni. A FURY Plug N Play DDR5 termékek támogatják az XMP 3.0 specifikációt annak érdekében, hogy a túlhúzás a beépített XMP profil bekapcsolásával is elérhető legyen.

2 További információ az MT/s (megatransfers per second) mértékegységről – egymillió átvitelt jelent másodpercenként és a DDR (Double Data Rate) SDRAM-memória tényleges adatátviteli sebességére utal a számítástechnikában. A DDR SDRAM memóriamodulok minden órajelciklus (1 Hz) növekedésének és csökkenésének ideje alatt továbbítják az adatokat.
Pl.: DDR4-3200 (PC4-3200)
Órajelsebesség: 1600 MHz
Adatátviteli sebesség: 3200 MT/s
Sávszélesség: 25 600 MB/s (25,6 GB/s)