Íme a Kingston Digital automatikus „USBtoCloud” mentést végző USB-meghajtója

A memóriatermékek és technológiai megoldások globális piacvezetője, a Kingston Technology Company, Inc. flash-memóriákat gyártó leányvállalata, a Kingston Digital Europe Co LLP ma bejelentette az IronKey™ Locker+ 50 (LP50) USB Flash meghajtó bevezetését. Az új termék fogyasztói szintű biztonságot kínál XTS módban, AES hardvertitkosítással és digitálisan aláírt firmware-rel a BadUSB támadások és Brute Force jelszófeltöréses támadások ellen.

A Kingston IronKey Locker+ 50 több (adminisztrátori és felhasználói) jelszó beállításának lehetőségét biztosítja komplex és „passphare" módban. Komplex módban 6-16 karakteres – négy karaktertípusból hármat tartalmazó – jelszavak választhatók, míg a nemzetközi karaktereket is támogató, új „passphrase" módnál a felhasználó 10-64 karakteres numerikus PIN-t, mondatot vagy szólistát állíthat be jelszóként. A sikertelen jelszómegadási kísérletek számának csökkentésére aktiválható a „szem" szimbólum, amely láthatóvá teszi a jelszót bevitel közben. A felhasználói jelszó elfelejtése esetén az adminisztrátori jelszó segítségével is hozzá lehet férni a meghajtó adataihoz, illetve újra be lehet állítani a felhasználói jelszót.

A kisméretű fémházba szerelt és beépített kulcskarikával is ellátott LP50 tervezésekor a Kingston a kényelmes használatot tartotta szem előtt. A meghajtó opcionális „USBtoCloud" (by ClevX®) funkciójával a felhasználó bárhová magával viheti és bárhol elérheti adatait. Az LP50 nagyon egyszerűen beállítható, függetlenül attól, hogy a felhasználó a Google Drive™, a OneDrive (Microsoft®), az Amazon Cloud Drive, a Dropbox™ vagy a Box segítségével kezeli személyes felhőtárhelyét. Ráadásul az összes szükséges szoftver és biztonsági funkció megtalálható a meghajtón, így nem kell külön alkalmazásokat telepíteni. Az LP50 Windows® és macOS® környezetben is működik, azaz a felhasználó több rendszeren is dolgozhat.

„Örömünkre szolgál, hogy az IronKey Locker+ 50 bevezetésével újabb nagyszerű lehetőséget kínálhatunk azoknak, akik kényes személyes vagy üzleti adataik tárolásához keresnek megoldást. Az LP50 rendelkezik a legkeresettebb funkciónkkal, a két jelszó beállításának lehetőségével, és az új »passphrase« móddal, amellyel könnyebben megjegyezhető jelszót választhatunk magunknak" – mondta Oscar Escayola Kaloudis, a Kingston EMEA-régióbeli flash üzletágának vezetője.

A Kingston IronKey Locker+ 50 16 GB-128 GB kapacitású változatokban kapható. Öt éves korlátozott garancia, ingyenes műszaki támogatás és a Kingston legendás megbízhatósága jár hozzá. További információért látogasson el a kingston.com oldalra.

 

Kingston IronKey Locker+ 50

Rendelési szám

Kapacitás

IKLP50/16GB 

16GB IronKey LP50

IKLP50/32GB 

32GB IronKey LP50

IKLP50/64GB 

64GB IronKey LP50

IKLP50/128GB

128GB IronKey LP50