A Samsung bemutatja új Odyssey gaming monitor sorozatát

A Samsung bemutatja innovatív, ívelt Odyssey gaming monitor-családját. Az új készülékeket a játékosok igényeit szem előtt tartva alkotta meg a gaming monitorok világpiacán vezető szerepet betöltő vállalat1. A G9 és G7 ívelt QLED monitorok minden korábbinál látványosabban jelenítik meg a különféle tartalmakat 1000R-es ívelt kijelzőjükön és kimagasló hardveres teljesítményt nyújtanak.

A 49 colos kijelzővel rendelkező G9-es, valamint a 32- és 27 colos kivitelben is elérhető G7-es modellekkel az Odyssey sorozat új szintre emeli a játékélményt. Mindkét képernyő extrém ívelt kialakítással, nagy teljesítményű 1000R-es ívelt kijelzővel érkezik és lenyűgöző QLED képminőséget biztosít.

A monitorok kiemelkedő teljesítményét a nemzetközileg elismert TÜV Rheinland intézet is hitelesítette, amely a Samsung egyedülálló 1000R-es ívelt kijelzőjét az Eye Comfort tanúsítvánnyal díjazta. Az 1 ms válaszidő és a 240Hz RapidCurve ™ technológia lehetővé teszi, hogy a játékosok minden zavaró tényezőt kizárva adják át magukat a játéknak. A Samsung legújabb, innovatív kialakítású gaming monitorai támogatják az NVIDIA G-SYNC® technológiáját2 és az Adaptive Sync-et DP1.4 mellett.

„Az új Odyssey portfólióval a Samsung továbbra is az iparág élvonalába tartozó, innovatív megoldásokat nyújt, amelyekkel a gamerek minden eddiginél jobb teljesítményre lehetnek képesek – mondta el Seog-gi Kim, a Samsung vizuális kijelzők üzletágának ügyvezető alelnöke. – Legújabb íveltmonitor-családunkat új elvek szerint terveztük, hogy a játékosoknak minden alkalommal különleges élményben lehessen részük, amikor használják.”

A kompetitív játékok korszakában a teljes átélhetőség és a sebesség minden eddiginél fontosabb. A Samsung legújabb monitorait a játékosoknak tervezték. Az innovatív megoldásoknak köszönhetően biztosítják a gamerek számára a sebességet és a reszponzivitást, emellett kizárják a zavaró tényezőket, így minden játékos számára ideális megoldást jelenthetnek.

A 49 colos G9: Magával ragadó játékélmény

A G9 a világ egyik első Dual Quad High-Definition (DQHD) 5120x1440 felbontású gaming monitora, amely 240 Hz-es képfrissítési rátával, 1 ms válaszidővel, 32:9-es képaránnyal, magával ragadó 1000R-es ívelt kijelzővel és 1000 cd/m2 fényerősséggel érkezik. A Quantum Dot technológia és a HDR1000 VA panel élettel teli színmegjelenítést biztosítanak. A gyors válaszidő, a magas képfrissítési ráta és az iparági szinten is kiemelkedő 1000R-es ívelt kijelző minimálisra csökkentik a zavaró tényezőket és a késleltetési időt, ezzel zökkenőmentes képátmeneteket biztosítanak azokban a játékhelyzetekben is, ahol a másodperc tört része választja csak el a győzelmet a vereségtől.

A G9 kivételes kialakítással, fényes fehér külső borítással és futurisztikus megvilágítással érkezik, amely 52 egyedi színárnyalattal és öt különböző fényeffekttel járul hozzá a játékélményhez. A formatervezés és a fények használata minden játékhelyzetet emlékezetessé tesz, a figyelemfelkeltő megoldások pedig egyedivé teszik nem pusztán az eszköz, de a játékos megjelenését is.

32” and 27” G7: Újgenerációs játékra tervezve

A G7 a G9 modellével megegyező kiemelkedő válaszidővel és képfrissítési rátával, ívelt kijelzővel és megegyező teljesítménnyel érkezik, 27- és 32 colos kivitel