Az új Kingston FURY memóriákkal szintet lépnek a számítógépes rendszerek

A memóriatermékek és technológiai megoldások szegmensében globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. leányvállalata, a Kingston Technology Europe Co LLP Kingston FURY divíziója ma bejelentette, hogy megkezdi új, nagy teljesítményű memóriái: a Kingston FURY™ Renegade, a Kingston FURY Beast és a Kingston FURY Impact szállítását. A hobbifelhasználók és a gamerek így új RGB DDR4, illetve hagyományos DDR4 és DDR3 modulok segítségével hajthatják végre rendszereiken a szükséges frissítést.

A kimagasló teljesítményt igénylő játékrajongók számára ideális Kingston FURY Renegade DDR4 RGB1 felpörgeti a képfrissítési sebességet, fenntartja a streaming zökkenőmentességét, és megkönnyíti a tökéletes felvételek szerkesztését. Maximális sebessége 4600 MHz,2 rövid CL15-CL19 késleltetés mellett. A dinamikus RGB megvilágítás a Kingston FURY szabadalmaztatott Infrared Sync Technology megoldásával biztosít gördülékeny, összehangolt megvilágítási effektusokat. A saját agresszív, stílusos fekete hűtőbordát és hozzá illő fekete NYÁK-ot is magában foglaló Kingston FURY Renegade DDR4 5333 MHz-ig2 terjedő hipergyors sebességet kínál gyors CL13-CL20 időzítés mellett. Mindkét megoldás Intel® XMP-tanúsítással és az Intel legújabb lapkakészleteire optimalizált profilokkal rendelkezik. A felhasználónak csupán ki kell választania a megfelelő kézzel hangolt profilt a BIOS-ban, és máris készen áll arra, hogy legyőzze játékbeli ellenfeleit. A memória 8 GB és 32 GB közötti egymodulos kapacitással és max. 256 GB kapacitású 2-es, 4-es, illetve 8-as csomagokban kapható.

A Kingston FURY Beast DDR4 RGB és a Kingston FURY Beast DDR4 modellek 3733 MHz-es maximális sebességgel és CL15-19 késleltetéssel jelentősen növelik a teljesítményt a gaming, videószerkesztési és rendering feladatoknál. A költséghatékony memóriafrissítést tervezők élvezhetik a Kingston FURY Beast DDR4 RGB lenyűgöző megvilágítási effektusait. A megoldás 8 GB és 32 GB közötti egymodulos, illetve 16 GB és 128 GB közötti csomagkapacitással rendelhető. A stílusos, alacsony profilú hűtőbordával rendelkező Kingston FURY Beast DDR4 egymodulos kapacitása 4-32 GB, csomagkapacitása pedig 8-128 GB. Mindkét memória Intel XMP és AMD Ryzen™ kész, és támogatja a Plug n Play automatikus túlhúzást 2666 MHz3 sebességen. A termékek DDR3 csomagok formájában is elérhetők.

A noteszgépekhez és kisméretű gépekhez szánt Kingston FURY Impact SODIMM minimumra szorítja a rendszer késleltetését, és megnyitja felhasználói előtt a részletgazdag megjelenítés világát. Az Intel XMP és AMD Ryzen kész, 64 GB max. kapacitású, Plug n Play Kingston FURY Impact DDR4 3200 MHz-es3 maximális sebességen támogatja az automatikus túlhúzást az Intel és az AMD legújabb processzortechnológiáinál. Az elegáns fekete NYÁK telepítésével a memória zökkenőmentesen növelhető. Nem kell bajlódni a BIOS-szal, és a Kingston FURY Impact DDR4 alacsony, 1,2 voltos feszültségszintjének köszönhetően a rendszer így is halkan, hatékonyan és túlmelegedés nélkül működik. DDR3 változatban is elérhető 1866 MHz sebességig.

Kingston FURY megoldásainkkal továbbra is örömmel biztosítjuk a gamerek és a PC-hobbifelhasználók által tőlünk elvárt kimagasló memóriateljesítményt és ügyfélkiszolgálást. Legyen szó egy egyszerű, pénztárcabarát frissítésről vagy akár a számítógépes rendszerek teljes kihasználásáról a tökéletes játékélmény eléréséhez, a Kingston FURY gondoskodik a felhasználók termékigényeiről" – mondta Iwona Zalewska, a Kingston EMEA-régióbeli DRAM üzletágának vezetője.

A Kingston FURY DRAM-termékcsaládja minden szempontból a maximumot nyújtja: a nagy sebességen végzett 100%-os gyári tesztelés által garantált csúcsteljesítményt és stresszmentes működést, teljes élettartamra kiterjedő garanciát és több mint 30 év szakértelmet.

1 A megvilágítás testre szabható a Kingston FURY CTRL szoftverrel vagy az alaplap RGB-vezérlő szoftverével. A külső felek szoftvereivel nyújtott RGB testre szabási támogatás eltérő lehet.
2 Az oldalon felsorolt extrém túlhúzó modulok specifikációja meghaladhatja az AMD vagy Intel rendszerhardverek képességeit. A modulok kívánt működéséhez gondosan meg kell választani a rendszerkomponenseket (pl. a CPU-t, az alaplapot, a tápegységet).
A csomagokat alaposan teszteljük és ellenőrizzük a gyárban az 1. és 2. XMP profilhoz megadott sebességszinten. Tartalékként egy alacsonyabb órajel-sebességű 2. XMP profil is rendelkezésre áll, hogy akkor is kiváló teljesítmény álljon rendelkezésre, ha a rendszer nem tudja kezelni a legnagyobb sebességű XML profilt.
Iránymutatásként a következő oldalon megtalálhatók a Kingston FURY™ által az Intel XMP tanúsításhoz használt processzorok és alaplapok: http://www.intel.com/content/www/us/en/gaming/extreme-memory-profile-xmp.html. Ez nem garantálja a kompatibilitást az Ön rendszerkonfigurációjával. A kompatibilitást nem tudjuk minden rendszerrel garantálni; a modulok telepítése és használata saját kockázatra történik.
Csak egyes AMD- és Intel-alapú alaplapok tudnak elérni DDR4-4000 vagy magasabb sebességet. A minősített alaplapszállítók listáján (QVL) és/vagy az Intel XMP tanúsítási listáján ellenőrizhető a Renegade nagy sebességű támogatása. A nagy sebességű memória stabilitásához prémium szintű rendszerhűtés szükséges (a CPU-nál és a háznál). Intel platformokon X vagy K sorozatú processzorok javasoltak.
3 A FURY Plug N Play memória a gyártó rendszer BIOS-a által engedélyezett sebességig terjedő DDR4 rendszerekben működik. A PnP nem tudja a rendszer memóriasebességét a gyártó BIOS-a által engedélyezettnél nagyobbra növelni. A FURY Plug N Play DDR4 termékek támogatják az XMP 2.0 specifikációkat annak érdekében, hogy a túlhúzás a beépített XMP profil bekapcsolásával is elérhető legyen.

Egyes 8. generáció előtti Intel lapkakészleteket/processzorokat nem frissítettek a DDR4 16Gbit sűrűségű DRAM-mal dolgozó memóriamodulok támogatására. A rendszer vagy az alaplap gyártójánál kell ellenőrizni, hogy rendelkezésre áll-e frissített BIOS a 16 Gbit DRAM támogatására.