Meghosszabbították az Aha!Brainstore 3.0 jelentkezési határidejét

Dróntechnológia, IoT megoldások vagy mesterséges intelligencia a hétköznapokban? Az Antenna Hungária szervezésében szeptember elején indult Aha!Brainstore 3.0 meghosszabbított határidővel, október 25-ig várja a 10 fókuszterület valamelyikén tevékenykedő startupok jelentkezését!

Startuponként 15-60 millió forintos befektetés mellett elismert mentorok szakmai támogatására és a szervező vállalatok – Antenna Hungária, Hiventures, Drukka, Intellitext és Telenor Magyarország - kapcsolati támogatására is számíthatnak az Aha!Brainstore 3.0 verseny győztesei.

Az idén harmadik alkalommal elstartolt AHa!Brainstore új fókuszterülettel bővült; az IoT, a mesterséges intelligencia, az OTT és az esport mellett 5G alkalmazási megoldásokkal is várják a jelentkezőket a szervezők.

Az AHa! Brainstore program fókuszterületei
„Az elmúlt években zajló telekommunikációs és médiapiaci változások arra engednek következtetni, hogy a piaci szereplők egyre inkább a több lábon állás felé mozdulnak el. Elég csak körbenézni a hazai piacon, ahol a telkó cégek portfóliójában a hagyományos szolgáltatások mellett megjelentek az IoT (Internet of Things), a TV nézés fogalmát új alapokra helyező OTT (infrastruktúrától független interneten elérhető tartalomszolgáltatás), vagy az egyre nagyobb kiberveszélyre megoldást jelentő komplex IT biztonsági szolgáltatások. Ahhoz, hogy a nagyvállalatok lépést tudjanak tartani a változásokkal és versenyképesek maradjanak, nélkülözhetetlen innovációs képességük fejlesztése, melynek egyik legjobb és leghatékonyabb mondja a startupokkal való szinergikus együttműködés.” – mondta el dr. Mándi Gábor az Antenna Hungária vezérigazgató-helyettese.

Az AHa!Brainstore stratup programba való jelentkezés pár kattintással és néhány kérdés megválaszolásával jár, cserébe a legígéretesebb startupok tőkebefektetést kaphatnak 15-65 millió forint értékben, az Antenna Hungária teljes infrastruktúrájának és szakembergárdájának támogatását élvezhetik, valamint számtalan hazai és régiós partnerkapcsolatra tehetnek szert. A jelentkezés határideje október 25-ig meghosszabbításra került, jelentkezni az AHa!Brainstore weboldalán van lehetőség: https://www.ahabrainstore.hu/