Több mint hárommillió látogatóra számít az idei Black Friday-en az eMAG

Minden korábbinál több, 3 millió látogatót vár idén november 20-ára időzített Black Friday-re az eMAG. Széles választékkal készül a vállalat, például az év többi napján nem árusított termék, elektromos autó, pepper robot, féldisznó és covid-teszt is elérhető lesz akciós áron az emag.hu-n, és a társaság mobil applikációjában.

Ahogy a korábbi hat év során, az eMAG ezúttal is szigorúan egyetlen napon - idén november 20-án - rendez Black Friday-t, hogy ütős online akciókkal rukkolhasson elő a magyar vásárlóknak a járvány alatt is biztonságos beszerzési lehetőséget biztosítva.

Több százezer-féle árucikk lesz leértékelve a fekete pénteken, az eMAG összesen hárommilliárd forint értékű kedvezményt kínál majd a magyar vásárlóknak négyezer Marketplace eladójával együttműködve. Mintegy kilencezer darab televízió, tízezer okostelefon, négyezer laptop, kilencezer háztartási nagygép, huszonegyezer játék, és ötvenezer lakberendezési cikk lesz leértékelve a Black Friday-en.

A vállalat kutatásai szerint míg öt évvel ezelőtt még csupán a magyar vásárlók 54 százaléka hallott a Black Fridayről, idénre már 92 százalékuk van tudatában a fekete pénteki akcióknak, sőt, 30 százalékuk tervez is venni valamit a fekete pénteken. Ennek nyomán az eMAG Magyarország tavalyhoz képest 27 százalékkal nagyobb fekete pénteki forgalomra számít.

A Black Friday napján érdeklődők száma is jelentősen nőtt: 2014-ben még egymillió felhasználó kereste fel az eMAG oldalát, tavaly pedig már 2,8 millióan voltak kíváncsiak az akciós ajánlatokra. Idén várhatóan több mint hárommillióan keresik majd fel az emag.hu-t. Annak érdekében, hogy a legnagyobb rohamot is állja a weboldal, az eMAG mintegy 3,5 millió eurót fordított a szerver és az infrastruktúra fejlesztéseire az elmúlt évben.

Az első emagos Black Fridayen még alig több, mint a látogatók negyede érkezett valamilyen mobil eszközről, tavaly viszont már csaknem az emberek háromnegyede böngészett számítógép helyett okostelefonról vagy tabletről.

Idén az eMAG legalább olyan látványos vizuális koncepcióval készül a valódi magyarországi Black Friday-re, mint amilyen ütős akciók várhatóak a vállalat kínálatában november 20-án.

Tarts velünk! November 20-án megváltozhat a világod!
Most már tényleg ne menj messzire és ne feledd az eMAG appot!

Azoknak az érdeklődőknek, akik némi előnyre szeretnének szert tenni a legjobb vásárt nyújtó Black Friday-es akciók terén, az eMAG.hu mobil applikációját érdemes letölteniük iOS-re vagy Androidra, az appon keresztül hamarabb lehet majd megkezdeni a vásárlást.

A fekete pénteki rendelések 70 százaléka várhatóan 5 napon belül eljut majd a vásárlókhoz, míg az eMAG a Black Friday-es rendelések teljesítését 14 napon belül vállalja. Idén először az eMAG Black Friday-en megrendelt termékeket személyesen is át lehet venni a vállalat két budapesti, illetve pécsi üzletében, amelyekben a járványhelyzet miatt fokozott biztonsági intézkedésekkel óvják mind a vásárlók, mind a személyzet egészségét. A kompakt méretű termékek érintésmentes átvétele lehetséges továbbá easybox csomagautomatákban is, amelyből az eMAG Black Friday kezdetéig közel hetven darab működik majd Budapesten.