Új Optiplex és Precision megoldások

A Dell Technologies bemutatta a tavaszi új termékportfóliójának előhírnökeit, az OptiPlex és Precision megoldásokat. Az új modellek akár 12. generációs Intel® Core™ i9 processzorokkal és mesterséges intelligencián alapuló szoftverekkel is elérhetők. Tervezésük során szem előtt tartották a fenntarthatóságot és a környezettudatos anyaghasználat mellett a csomagolás és az ellátási lánc is kiemelt figyelmet kapott.

OptiPlex megoldások az eszközöktől a felhőig
A fenntartható anyagok, a beépített mesterséges intelligencia, és a minden eddiginél magasabb szintű testreszabhatóság kerül előtérbe az OptiPlex legújabb generációjával. A most akár 12. generációs Intel® Core™ i9 processzorokkal is elérhető, kibővített OptiPlex asztaligép portfólió tökéletes választás az olyan munkahelyeken, ahol fontos a testreszabhatóság és a személyre szabott hatékonyság. Ezek a rendszerek hihetetlen teljesítményt és megbízhatóságot nyújtanak helykímélő, letisztult asztali formavilággal. Továbbá világszínvonalú biztonsági megoldásokkal rendelkeznek, amelyeket az alkalmazott munkastílus igényeihez lehet szabni. Az OptiPlex modellek tervezése során szem előtt tartották a fenntarthatóságot, EPEAT Gold minősítésű konfigurációkkal, nagy számú PCR alkatrésszel, a mikroszámítógépek ventilátoraiban az óceánok tisztaságát fenyegető műanyagokkal (OBP), valamint fenntartható csomagolással is rendelkeznek.

  • OptiPlex 7000 Micro – A legnagyobb teljesítményű, prémium, szuperkompakt OptiPlex számítógép elérhető a legjobb felügyeleti megoldásokkal és opcionálisan választható Intel vPro® technológiával. Teljesen új, rugalmas tartószerkezeteivel vonzó választási lehetőséget kínál a rögzített eszközök felhasználói számára.
  • OptiPlex 7400 All-In-One– Az OptiPlex 7400 All-in-One a legintelligensebb 24 colos All-in-One rendszer, amely prémium együttműködési funkciókat biztosít. A Dell Optimizer beépített mesterséges intelligenciájával alkalmazkodik a felhasználók munkastílusához. Az intelligens hangrendszer javítja a hangminőséget és a mikrofon teljesítményét, és csökkenti a háttérzajt. A felhasználó kényelmesen dolgozhat, és a szemét is jobban kímélheti a nagy méretű FHD érintőképernyővel vagy az új, kékfény-kibocsátást csökkentő (Low Blue Light, LBL) technológiával felszerelt, érintőfunkció nélküli kijelzővel. A továbbfejlesztett webkamera az időbeli zajcsökkentéssel (TNR) és a széles dinamikatartományú technológiával (WDR) a legjobb videókonferencia-élményt biztosítja. Fenntartható módon, PCR-alapanyagokból készült.
  • OptiPlex 3000 Thin Client– a világ legbiztonságosabb vékony kliense, amely kompatibilis a Dell ThinOS rendszerrel. A legújabb N sorozatú Intel® processzorokkal rendelkező modell többféle (többek között a Dell ThinOS, az Ubuntu Linux és a Windows 10 IoT Enterprise) operációs rendszerrel is választható. Kifejezetten úgy tervezték, hogy támogassa a munkafolyamatok és alkalmazások széles körét. A Dell Cloud Client Workspace szoftverekkel együtt ez a megoldás azonnali hozzáférést biztosít a digitális és virtuális munkaterületekhez, így a beüzemelés pillanatától kezdve használható.
OptiPlex 7000 Micro

Precision - új munkaállomások a nagy teljesítményt igénylő alkalmazásokhoz
A Dell bejelentett három új, asztali munkaállomást a legújabb, 12. generációs Intel® Core™ processzorokkal, professzionális grafikai megoldásokkal és memóriával (DDR5). Az új modellek támogathatják például a mérnökök és tervezők 2D/3D modellezési, a VR-alapú képzési vagy az egészségügyi terület sebészeti tervezési munkafolyamatait, illetve a kiskereskedelem és a vendéglátás digitális eszközeit. A nagy teljesítményigényű felhasználóknak az új modellek megbízhatóságot biztosítanak, a Dell Optimizer for Precision szoftver pedig magasabb szintre emeli a technológiai felszereltségüket, hiszen a beépített MI optimalizálja az alkalmazásteljesítményt.

  • Precision 3660 Tower– A modell kivételes skálázhatóságot kínál toronykivitelben, olyan teljesítménnyel, amely képes a VR- és MI-munkafolyamatok kezelésére is. A 3660-as torony teljesen új házzal rendelkezik, és folyadékhűtési lehetőséget is kínál, amelynek köszönhetően még a komoly munkafolyamatok is minimális zaj mellett futtathatók. A 3660-as toronyban ezenfelül elölről elérhető rekeszek is találhatók, amelyekkel kényelmesen és biztonságosan eltávolíthatók a meghajtók.
  • Precision 3460 SFF– Egy kis méretű (SFF) kialakítás, amely tökéletes, helytakarékos megoldás lehet a kisebb munkahelyekhez és az edge környezetekben. A továbbfejlesztett grafikai megoldásoknak köszönhetően a 3460 SFF támogatja a VR/AR technológiát, és remek ár/érték arányt kínál számos iparág felhasználói számára.
  • Precision 3260 Compact– A legkompaktabb munkaállomás, amely alapszintű VR- és MI-projekteket képes futtatni. Maximum hét kijelző csatlakoztatható a modellhez, és a nagy teljesítményű grafikai megoldásoknak és processzorválasztéknak köszönhetően többszálú alkalmazások futtatására is alkalmas. Az eszközhöz többféle tartószerkezet elérhető, így a felhasználók munkaterülete letisztult marad, miközben a teljesítményről sem kell lemondaniuk.Precision 3260 Compact

A Dell Technologies segít a szervezeteknek és az embereknek megteremteni digitális jövőjüket, átalakítani azt, ahogy nap mint nap működnek, dolgoznak, és ahogy a szabadidejüket töltik. A vállalat az iparág legszélesebb és leginnovatívabb technológiai és szolgáltatási portfólióját kínálja az ügyfeleknek az adatok korszakában.