Elindult a Telenor otthoni internetszolgáltatása

Már elérhető a Telenor Magyarország vezeték nélküli hálózatán elérhető új otthoni internetszolgáltatása, a Telenor OtthonNet, amellyel a szolgáltató belép az otthoni szolgáltatások területére. A lakossági ügyfeleknek szóló, korlátlan adatforgalom mellett otthoni internetezést kínáló OtthonNet a bevezetésekor is már több mint 1 millió háztartás számára érhető el, és a fejlesztéseknek köszönhetően ez a kör folyamatosan bővül.

A hagyományos mobilos ajánlatokkal szerzett tapasztalatok és a pozitív ügyfél-visszajelzések is arra ösztönözték a Telenort, hogy hosszú távú stratégiájának keretében az otthoni szolgáltatások területén is új termékkel jelenjen meg. A szolgáltató szerint az otthoni internetezésre kialakított mobilinternet-tarifákat az ügyfelek jelentős része a vezetékes szolgáltatások alternatívájaként fogja igénybe venni.

A vezetékek nélküli hálózaton elérhető OtthonNet szolgáltatás főbb előnyei:

  • korlátlan adatforgalom;
  • akár 150 Mbit/sec becsült maximális letöltési sebesség;
  • gyors és egyszerű beüzemelés;
  • otthoni wifi-hálózatként egyszerre akár több eszközön is problémamentesen használható;
  • már az induláskor több mint 1 millió háztartás számára elérhető országszerte.

  Korlátlan otthoni internet
Az elsősorban átlagos internetezési szokásokkal bíró felhasználók számára ajánlott OtthonNet a Telenor üzleteiben és a telenor.hu-n rendelhető meg. A szolgáltatás kedvező áron, akár 4990 forintos havidíjon elérhető, hűségszerződéses és anélküli konstrukcióban egyaránt. A tarifához két különböző típusú asztali router közül választhatnak az ügyfelek.

A szolgáltatás az előfizető szerződésben rögzített irányítószám alatt vehető igénybe. Az elérhető helyszíneket a www.telenor.hu/otthoni-internet oldalon lehet ellenőrizni.