Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

A magyar piacon  végzett átfogó kutatás alapján a Vodafone Magyarország új vezetékes szolgáltatásportfólióval várja új és meglévő ügyfeleit. A különböző internetezési és tartalomfogyasztási szokásokhoz igazodva a szolgáltató a megújult portfólió által korszerűbb, átláthatóbb és szélesebb körben képes kiszolgálni az ügyféligényeket.

A Vodafone TV tavalyi indulása óta számos fejlesztésen és újításon esett át, külön figyelemet szentelve az  eszköz technikai stabilitására. A Vodafone TV portfóliója idén is megújul: szeptember 28-tól akár 122, köztük 61 HD minőségű TV csatorna műsora elérhető a Vodafone ügyfelei számára – ami az egyik legszélesebb HD-műsorpaletta hazai tekintetben. A kínálatban a hagyományos csatornák mellett  olyan streamingszolgátatások tartalmai is elérhetőek lesznek, mint a Netflix, az RTL Most+, a Da Vinci Kids vagy a YouTube. A szolgáltató célja, hogy a család minden tagja megtalálja az érdeklődési körének megfelelő tartalmat.

A Vodafone tájékoztatása szerint folyamatosan törekszik arra, hogy szolgáltatásait innovatív megoldásokkal szabja az ügyféligényekhez, ezért a nyár folyamán megszüntette csatornakínálatában duplikált SD és HD csatornáit. Az újítás célja, hogy az eddig SD és HD minőségben is elérhető csatornák ezentúl ne legyenek zavaróak TV nézés közben, helyette automatikusan a programcsomagjukban elérhető magasabb minőségű csatornát élvezhessék előfizetőik. A cég a korábbi csomaggal és Vodafone TV-vel rendelkező ügyfelek számára is biztosítja ideiglenesen az új HD csatornák elérését, így otthoni környezetben próbálhatják ki az új csatornakiosztás nyújtotta előnyöket.

A TV portfólió mellett a vezetékes internetszolgáltatás is megújul. Szeptember 28-tól már a legkisebb internet csomag is minimum 250 Mbit/s sávszélességű internetszolgáltatást nyújt,  a korábbi 150 Mbit/s szolgáltatás értékesítését leállítják. A vállalat közlése szerint egyre nagyobb népszerűségnek örvend szupergyors, 1 gigabit sebességű vezetékes internetszolgáltatásuk, amelyet hazánkban már több mint 1,5 millió otthonban és vállalkozásban érhető el. További információ a Vodafone vezetékes internet szolgáltatásáról itt érhető el.