Több mint 900 településen érhető el a DIGI mobilszolgáltatása

A 28 újonnan csatlakoztatott településsel októbertől kezdődően több mint 900 településen érhető el a DIGIMobil szolgáltatás, ezzel az lakosság több mint 90%-nak biztosítva a kültéri lefedettséget.

A DIGI legfiatalabb szolgáltatása új mérföldkőhöz érkezett! 2 és fél évvel a szolgáltatás indulása után, elkötelezett munkának köszönhetően a DIGIMobil által lefedett települések száma átlépte a 900-at, ezzel az ország lakosságának több mint 90%-a számára biztosítva a kültéri lefedettséget.

Az újonnan csatlakoztatott települések listája: Aba, Balatonszemes, Balkány, Bucsa, Csávoly, Darvas, Dunabogdány, Érsekhalma, Gyomaendrőd, Hajdúdorog, Iklad, Isaszeg, Jakabszállás, Kardos, Kemecse, Leányfalu, Nagyszénás, Nyírbátor, Rákócziújfalu, Ruzsa, Sátoraljaújhely, Sükösd, Tiszaszőlős, Újkígyós, Újlengyel, Üllés, Zsámbék, Zsombó

A DIGIMobil szolgáltatás 2021 januárja óta 2, kedvező feltételű lakossági tarifacsomagban érhető el: DIGIMobil Pluszként (15 GB belföldi mobilinternet adatkerettel és 200 perc lebeszélhetőséggel), DIGIMobil Maxként (30 GB belföldi mobilinternet kerettel és 4 Ft/perc percdíjjal belföldi irányba indított hívás esetén) valamint Junior opcióként (10 GB mobilnettel és 4 Ft/ perc díjjal). A DIGIMobil Max és DIGIMobil Plusz meglévő Invitel és DIGI előfizetők számára kedvezményes, 1000 forintos havidíjjal elérhető, míg a Junior opció – szintén meglévő előfizetők számára – 500 Ft/hó.1

A DIGIMobil mellett a vállalat vezetékes szolgáltatását is fejlesztette. Október 19-én, a magyar távközlési piacon elsőként mutatta be a Fiberlink 10G-t, a 10 Gbit/s sávszélességű lakossági internetszolgáltatását. A szolgáltatás decembertől elérhető Budapest bizonyos kerületeiben bruttó 5000 forintos havidíjért, míg a Fiberlink 2.5G havidíja br. 4000 Ft.

1 A feltételekről bővebb információ a digi.hu/mobil oldalon érhető el.