5 év garancia az LG prémium kategóriás Personal TV-ire

LG

Az LG Electronics egy akció keretében az eredeti 3 év helyett 5 év gondoskodással köszöni meg, hogy prémium kategóriás Personal TV-re (TV tuneres monitor) esett a vásárló választása. Az megnövelt jótállás a 2012. augusztus 15. és szeptember 30-a között vásárolt M52, DM52 sorozatú modellekre, valamint az M2482D-re érvényes. Az LG új Personal TV-i egyetlen készülékben egyesítik a televízió és a monitor előnyeit.

A készüléktulajdonosok ugyanazon a képernyőn élvezhetik a multimédiás szolgáltatások széles tárházát, legyen az akár földfelszíni sugárzású HD műsor, vagy bármilyen számítógépes Full HD tartalom. A promócióban részt vevő modellek IPS, illetve MVA panellel rendelkeznek, melyek felelősek a valósághű színek mellett a kivételesen széles betekintési szögekért. 

A prémium képminőség mellett a készülékek számos egyéb kényelmi és szórakoztató funkcióval rendelkeznek. Ilyen például a Picture-in-Picture (PIP – kép a képben) funkció, amelynek köszönhetően akár számítógépezés közben, külön ablakban nyomon követhetjük az aktuális tévéműsort. A Personal TV-k két HDMI csatlakozójával a játékkonzolok, set-top-box-ok és egyéb eszközök csatlakoztatása egyetlen mozdulattal végrehajtható. Az USB Quick View funkció pedig lehetővé teszi a vizuális tartalmak (filmek, videoklipek, képek) gyors és egyszerű megtekintését anélkül, hogy várakozni kellene a számítógép bekapcsolására és rendszerindulására.

A legtöbb modell a színhűség és színállandóság terén élen járó IPS panellel rendelkezik, így az egyenletes színátmeneteknek köszönhetően jelentősen csökkentik az akciójelenetek, sportközvetítések, illetve videojátékok villámgyors történéseinél jelentkező elmosódottságot, mindezt lenyűgözően széles (178 fokos) betekintési szög mellett. 

A kampányban résztvevő Personal TV-k modellszámai: M2252D, M2352D, M2452D, M2752D, DM2352D, DM2752D, M2482D