A Bang & Olufsen bemutatta új, vezeték nélkül tölthető Beoplay E8 2.0 fülhallgatóját

Kiváló hangzás, gyönyörű design, exkluzív anyagok. Ez a Beoplay E8, a Bang & Olufsen első igazán vezeték nélküli fülhallgatója. Az E8 azoknak készült, akik nem szeretnének lemondani a hangzásról és a dizájnról a vezeték nélküli szabadság érdekében. Az eszközbe épített intuitív érintésvezérlés teljes körű irányítást biztosít használójának a zene, a hívások és a hangutasítások felett.

A most bejelentett Beoplay E8 2.0 elődjének továbbfejlesztett változata, amelynek nemcsak dizájnja lett még kifinomultabb, de olyan új funkciókat is kapott, amiket a Bang & Olufsen rajongók kértek:

  • Új, formatervezett, exkluzív kialakítású prémium bőr töltőtok, amely lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést. Elegendő a Beoplay E8 2.0 tokját csupán a töltőpadra helyezni, és máris elindul a töltés.
  • A vezeték nélküli töltőtok 3 teljes feltöltést biztosít, amely a korábbi 12 óra helyett akár 16 órás lejátszási időt jelent, ami akár egy napnyi zenehallgatáshoz elegendő. A töltés állapotát a ház elején lévő LED fény jelzi, a ház hátoldalán található három LED lámpa pedig a még elérhető teljes töltések számát mutatja.
  • A töltőtokban a fülhallgatót (a színtől függően szimpla vagy dupla) gyönyörű, csiszolt eloxált alumíniumból készült berakás veszi körül.
  • A vezeték nélküli töltőtok USB-C csatlakozóval van ellátva arra az esetre, ha a fülhallgatót kábellel szeretnénk feltölteni.

Bemutatkozik a Bang & Olufsen vezeték nélküli töltőpad
A stílusos töltéshez a Bang & Olufsen bemutatta új, a Beoplay E8 2.0 használatához fejlesztett vezeték nélküli töltőpadját is. A töltőpad csiszolt alumíniumból és a marhabőrből készült, így az eszköz időtállóan gyönyörű és tartós. A vezeték nélküli töltőpad a Beoplay E8 2.0 mellett okostelefonok töltésére is alkalmas, támogatja az általános (5W) és a gyors töltés (10W) funkciókat is.

Vezeték nélküli töltés a korábbi E8 tulajdonosoknak is
Mivel az eredeti Beoplay E8 fülhallgató is tökéletesen illeszkedik az új vezeték nélküli töltőtokba, a Beoplay E8 korábbi tulajdonosai is élvezhetik a vezeték nélküli töltés előnyeit. Az új töltőtok külön is kapható, valamint a bal és a jobb fülhallgató önállóan is megvásárolható.

Eredeti Bang & Olufsen hangzás
A Beoplay E8-hoz hasonlóan az új fülhallgatókat is a Bang & Olufsen elismert hangmérnökei tervezték a gazdag, testes és pontos hangzás érdekében. Mindegyik E8 2.0 fülhallgatóban megtalálható egy 5,7 mm-es dinamikus hangszóró, egy kis elektromágneses átalakító, NFMI technológia (Near Field Magnetic Induction) és egy Bluetooth 4.2 chip digitális hangfeldolgozással, amely lehetővé teszi a hangolást a zene megszakítása nélkül. A felhasználók a hang minőségét az Android és az iPhone készülékekre letölthető Bang & Olufsen alkalmazásban maguk is beállíthatják.

Árak és elérhetőségek
A Beoplay E8 2.0 dobozában egy prémium, bőr, vezeték nélküli töltőtokkal, öt füldugóval és USB-C töltőkábellel elérhető. A fülhallgató fekete, indigó, natúr és mészkő színekben kapható a Bang & Olufsen üzletekben, valamint a kiemelt kiskereskedelmi partnereknél 2019. február 14-től, 117 990 forintos ajánlott fogyasztói áron. A magyarországi partnerek listája elérhető a http://bit.ly/BangOlufsen_Retailerstores weboldalon. 
Termékinformációk megtekinthetők a https://www.bang-olufsen.com/en/earphones/beoplay-e8 oldalon.

A vezeték nélküli töltőpad a fülhallgatókhoz illeszkedő színekben válik elérhetővé majd a felhasználók számára. Ajánlott fogyasztói ára későbbiekben kerül megosztásra. A külön megvásárolható Beoplay E8 2.0 bal és jobb fülhallgatók 125 EUR áron, a vezeték nélküli töltőtok pedig 200 EUR ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg. Valamennyi kiegészítő eszköz 2019 áprilisától lesz elérhető.