A Canon a legfrissebb biztonsági megoldásokat mutatja be az IFSEC International kiállításon

A Canon a Ganetec, Nedap, NETAVIS és Wavestore-ral együtt vesz részt az IFSEC International kiállításon (június 16.-18., London ExCel, F500-as stand), ahol az iparágvezető VMS-rendszerekkel (videomegfigyelő rendszerekkel) együttműködő Canon technológia teljesítményét mutatják meg. A vállalat bemutatja legújabb biztonsági megoldásait, ill. azt, hogy partnereivel együtt hogyan tudja megvalósítani a vásárlók igényeire szabott rendszereket.

A Canon legújabb biztonsági megoldásaival legelőször az IFSEC International rendezvényen találkozhatnak a vásárlók, itt ismerhetik meg például az újonnan kifejlesztett csúcskategóriás, alacsony fényerő mellett is működő hálózati biztonsági kamerákat.

A Canon partnerei pedig bemutatják, hogy saját integrált megoldásaik milyen sokféle szituációban nyújthatnak segítséget a felhasználóknak.

Az új hálózati kamerák kiválóan illeszkednek igen sokféle bel- és kültéri környezetbe, így a kiskereskedelmi, banki és finanszírozási ágazatok igényeihez, a városi térfigyelő rendszerekbe vagy a kritikus infrastruktúrák megfigyelési feladataihoz.  A Canon hálózati kameracsaládja egyszerűen integrálható a VMS platformokkal, ami rendkívül fontos, hiszen a valódi üzleti sikerhez – a biztonsági szolgáltatásokon túlmutató, pl. telephely-felügyeleti vagy viselkedéselemzési feladatokra is használható eszközök megalkotásához – egyre inkább szükség van a megbízhatóbb automatikus elemzésekre is. A kereskedelmi területen dolgozók például ilyen elemzésekkel segíthetik a polcsorok jobb kezelését, az üzletek optimális kialakítását, vagy a látogatószám-figyelést.

„Azért működünk együtt a Canonnal, hogy még nagyobb üzleti értéket kínálhassunk a felhasználóknak a saját IP-videós biztonsági infrastruktúránkkal. A NETAVIS Observer videofelügyeleti szoftver tökéletesen integrálható a Canon hardverével, ezért teljes körű megoldást tud nyújtani a vásárlóknak” – mondta Thomas Rehberger, a NETAVIS kiskereskedelmi üzleti intelligenciákra szakosodott rangidős értékesési vezetője.

Jeroen van Dormolen, a Nedap üzletfejlesztési vezetője hozzátette: „A fejlett elemzési lehetőségek egyre fontosabbá válnak a legkülönfélébb szektorokban dolgozó vállalkozások számára, a repülőterektől a bankokig. Az IFSEC nagyszerű lehetőség arra, hogy bemutassuk fejlett biztonsági felügyeleti megoldásaink és a Canon kiváló minőségű biztonsági megfigyelési termékeinek egyesített erejét.”

Az eseményen műszaki és értékesítési szakértők segítenek minden felmerülő kérdésben, valamint a látogatók élő bemutatókat is megnézhethetnek, amelyekből megismerhetik a Canon széleskörűen felhasználható technológiáit, így például:

  • A gyenge fényviszonyok közötti működést
  • A széles látószöget
  • A pontos színvisszaadást
  • Az intelligens árnyalatkezelést (Auto-SSC, Smart Shade Control)
  • A távoli PTRZ kamerabeállítási szolgáltatásokat
  • A beépített videoelemzéseket