A CES 2016-ra visszatér a C Space - megkétszerezett mérettel és tartalommal

Az első sikeres évet követően a C Space újra megrendezésre kerül a CES 2016® eseményen is, ahol megduplázott kiállítótér áll rendelkezésre a tartalom, a kreativitás és a technológia számára, hogy megismertesse azon új módszereket, melyekkel egy magasabb szintre emelhetjük az iparágat, az üzletet és a márkát.  A CEA által támogatott és szervezett CES 2016® január 6. és 9. között látogatható Las Vegasban.

A tavalyi sikeres indítás után a C Space közösségnek kínált lehetőségek száma tovább növekszik. A CES 2016® C Space-én debütál egy szakmai párbeszéd, ahol a szakemberek a piacot befolyásoló kreatív elképzelésekről folytatnak eszmecserét, kiemelve a közösség innovatív fejlesztéseit. A C Space egy kihagyhatatlan tapasztalat, a tanulást és felfedezéseket segítő kiállítások és kapcsolatépítő események sora. A résztvevők közt többek közt olyan cégeket is találunk, mint a Google, az AOL, a Hulu, a Hearst és a MEDIALINK.

„A technológia a fogyasztók elérésének új megoldásait teszi lehetővé a hirdetők és a marketingesek számára.”  – mondta a CEA vállalati üzleti stratégiáiért felelős Karen Chupka alelnök. „A C Space egyszerre nyújt edukációs és tapasztalati lehetőségeket, ahol megtekinthetik az új termékek és szolgáltatások piacra gyakorolt hatásait.”

A CES® 2016 több mint 3600 kiállítónak ad helyet, akik a világon akár először itt mutathatják be legújabb termékeiket és szolgáltatásaikat a fogyasztói elektronika teljes ökoszisztémájából.