A díjnyertes Logitech G502 gamer egér a forradalmian új HERO 16k szenzorral érkezik

A Logitech saját márkája, a Logitech G a mai napon mutatta be a Logitech® G502 HERO gamer egeret, az ikonikus Logitech G502 gamer egér továbbfejlesztett változatát. Az eredeti verzió ikonikus alakját megtartva, az új egeret felszerelték többek között a Logitech G újgenerációs 16K HERO (High Efficiency Rated Optical – nagy hatékonyságú optikai) érzékelőjével, ami a ma a piacon elérhető legnagyobb teljesítményű és legpontosabb szenzor. A Logitech G exkluzív LIGHTSYNC RGB technológiájával társítva a G502 HERO 11 programozható gombbal, öt állítható súllyal és fonott vezetékkel érkezik.

“Az eredeti G502 a rajongók kedvence, de megjelenése óta számos, elképesztő érzékelő technológiát fejlesztettünk ki,” mondta Ujesh Desai, a Logitech Gaming alelnöke és ügyvezető igazgatója. “A G502 kiegészítve a HERO 16K-val még fantasztikusabb lett.”

A Logitech G forradalmi HERO 16K érzékelője képes meghaladni a 400 IPS-t és 16 000 DPI-ig képes a pixelpontos mozgásra. A HERO teljesen új lencse- és követési algoritmust használ, mely elképesztő pontosságot, precizitást tesz lehetővé a teljes DPI-skálán.

A Logitech G502 HERO könnyedén igazodik a különböző játékstílusokhoz. Az egéren 11 gomb található, melyek a Logitech Gaming Software-en (LGS) keresztül programozhatóak, így testre szabhatóvá válnak a parancsok és a makrók. Az egér súlya állítható 5 darab 3.6 grammos súllyal és rendelkezik egy két módban is használható görgővel. A megvilágítás személyre szabható mintegy 16,8 millió színnel, a Logitech G LIGHTSYNC RGB technológiájának segítségével. A beépített memóriában 5 profil tárolható, így a személyre szabott beállítások hordozhatóak.

Az eredeti egér ikonikus formáival megegyező Logitech G502 HERO a legkorszerűbb kényelmet nyújtja, gumírozott fogófelületével és egy továbbfejlesztett fonott vezetékkel, hogy a hosszú játékidő során a lehető legjobb érzetet és teljesítményt nyújtsa. Az egér továbbfejlesztett mechanikus kapcsolója, melyet az Omronnal együttműködve alakított ki a Logitech rendkívüli teljesítményt és 50 milliós kattintási élettartamot biztosít. A Logitech G502 HERO teljes súlya és az egér egyensúlyközpontja alakítható az állítható súlyok elhelyezésével.

Árak és elérhetőség
A Logitech G502 HERO gamer egér várhatóan 2018 októberétől lesz elérhető 89.99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron, fekete színben. További információért látogass el a Logitech weboldalára, blogjára, vagy vedd fel velük a kapcsolatot Facebookon, Instagramon vagy Twitteren.