A divat és a technológia találkozása: a Huawei P9 bemutatkozott az ELLE Fashion Shown is

Képzelje el azt a kort, amikor a divat és a technológia már nem szemben állnak egymással, hanem együttműködve és összefonódva képezik részét a kinézetünknek és megjelenésünknek. Ez a kor megérkezett: a Huawei Technologies alig egy héttel legújabb okostelefonjának, a P9-nek londoni világpremierje után elhozta a készüléket Magyarországra is az ELLE Fashion Show-ra. Az új prémium kategóriás mobiltelefon a NUBU, 2015. legjobb hazai fashion designer brandjének legfrissebb NUDE by NUBU kollekciójával együtt debütált a kifutón.

Az okostelefonunk elengedhetetlen részévé, hasznos segítőjévé vált életünknek: mindig magunkkal hordjuk, legyen szó kikapcsolódásról, munkáról, vagy sportolásról. Ezért a Huawei számára kiemelten fontos, hogy a csúcstechnológia által nyújtott teljesítmény megkapó külsőt kapjon. A Huawei P sorozatának legújabb tagját, a P9-et is úgy alkotta meg a vállalat, hogy a készülék egyesítse magában az elragadó dizájnt, a precizitást és a csúcstechnológiát.

„Napjainkban a technológia rendkívül gyorsan fejlődik, és ezzel a divat sokszor nem képes lépést tartani: a szépséget feláldozzák a teljesítmény érdekében. Öröm látni, hogy a Huaweinél a kiváló minőség és teljesítmény mellett a dizájn is fontos szerepet kap. Nagyon örülök, hogy egy olyan világcéggel dolgozhatok együtt, amely együttműködő partnerei között tudhatja többek között a világhírű Swarovskit, vagy a divatikon Karlie Klosst” – mondta el Garam Judit, a NUBU tulajdonosa és tervezője. „A NUDE by NUBU kollekciók azok számára készülnek, akik kedvelik a NUBU letisztult, kortárs darabjait és fontos számukra, hogy öltözködésükkel kifejezhessék egyéniségüket, ugyanakkor előnyben részesítik az egyszerű darabokat. A Huawei P9 elegáns, minimalista dizájnja, lekerekített szélei és fém unibody készüléktestének letisztultsága tökéletesen illeszkedik az új NUDE by NUBU kollekcióhoz.”

A NUDE by NUBU elnevezésű almárka a NUBU aktuális kollekciójának dizájnjait, illetve a korábbi kollekciók legnépszerűbb darabjait gondolja újra egyszerű szabásvonalakkal, jó minőségű anyagokból, a hordhatóságot tartva szem előtt. A kollekciók fiatalos és urbánus darabokat tartalmaznak, amelyek őrzik a NUBU-ra jellemző egyedi stílusjegyeket. A hangsúly a funkcionalitáson és a harmónián van, amely a tudatos városi nő mindennapjaira reflektál. A NUDE by NUBU legfrissebb kollekciójának fazonjait idén húzott gumi részletek és hangsúlyos, széles felhajtások teszik különlegessé. A túlméretezett zsebek a női kollekciónál bőr hatású anyagokból készültek, míg a fiú kollekciónál printelt vonalak imitálják a zsebeket. Színekben a natúr földszínek mellett a kék jelenik meg hangsúlyosan.

Seth Wang, a Huawei Technologies Hungary fogyasztói üzletágának vezetője elmondta: „A Huawei elkötelezett a kiváló minőség mellett, így csakis olyan partnerekkel lép együttműködésre, akik osztják ezen nézetét. A NUBU divattervezői 2015-ben elnyerték a Glamour Online Women of the Year díját "Az év divattervezője” kategóriában, ruháik és kiegészítőik a nemzetközi piacon is elérhetőek Tokiótól Kuwaiton át Budapestig. A Huawei számára külön öröm, hogy legújabb zászlóshajó terméke, a P9 okostelefon a NUBU technológia által inspirált NUDE by NUBU kollekciójának bemutatója keretében lépett a hazai divat színpadára.”

Huawei P9 – a divat és a technológia találkozása
A Huawei P9 a világ első okostelefonja, amelyik a legendás kamerakészítő cég, a Leica készített kamerával érkezik, a készülék ennek köszönhetően egy olyan duálkamerás telefon, amely új mérföldkövet jelent az okostelefonos kamera-technológia területén: hátlapján két kameralencse található egymás mellett, az egyik a színes RGB kamera, amely rabul ejti a színeket, míg a másik, monokróm kamera kiváló a képek részleteinek megörökítésére

A P9-et 5,2-inches 1080P kijelzővel, valamint az új Kirin 955 2,5Hz 64-bites ARM-alapú processzorral, illetve 3000mAh nagy sűrűségű akkumulátorral szerelte fel a Huawei a kiváló teljesítmény érdekében. A készülék anyaghasználata is prémium: a P9 teste a repüléssel és az űrhajózással kapcsolatos iparágban használt alumíniumból készült. 

A Huawei a P9-re a hazai piacon egyedülálló módon 3 év teljes körű gyártói garanciát, 3 hónap képernyő garanciát és 3 hónap csere garanciát kínál.

A P9 2016. április 27-étől elérhető 179 990 forint ajánlott, bruttó fogyasztói áron Magyarországon. A P9-re az előrendelések 2016. április 11-én kezdődnek a Huawei partnereinél.