A fuso® már elérhető a PlayStation3® és PlayStation4® konzolokon

Magyarországon elsőként a fuso® jelent meg a konzolok platformján, mint SVOD (előfizetéses digitális videótár) szolgáltató, mégpedig a Sony PS3 és PS4 készülékein. A fuso® egy olyan tartalomgyűjtő szolgáltatás, melyben a felhasználók egyéni igényeiknek megfelelően adott időpontban és személyre szabott gyakorisággal nézhetnek különböző videós tartalmakat (filmeket, sorozatokat, műsorokat stb.), olvashatnak híreket, amint azok a rendszerben elérhetővé válnak.

A szolgáltatás korábban sikeresen debütált a Sony 2012-2013-as okos TV készülékein, BD lejátszóin, valamint a 2009-től gyártott BRAVIA modelleken. A fuso® által támogatott eszközök száma az elmúlt időszakban folyamatosan növekedett, mostantól pedig Magyarországon már a Sony PlayStation®3 és PlayStation®4 konzolokon is elérhető, így a hazai előfizetők már ezen a platformon is élvezhetik az igazi mozifilmek, sorozatok és egyéb műsorok széleskörű kínálatát. Ez az első SVOD (havi előfizetéses) szolgáltatás, mely itthon konzolon is hozzáférhető.

„A szolgáltatás remek lehetőséget nyújt azoknak, akik nem csak játszani szeretnének a konzoljukon. A filmek, műsorok konzolokon elérhetőségével az egész család együtt szórakozhat. Mivel a kínálat folyamatosan növekszik, a lehetőségek és az együtt töltött órák száma is egyre több lehet. Ráadásul ez az első ilyen jellegű szolgáltatás a konzolok világában itthon, így nagy reményeket fűzünk ehhez az együttműködéshez” – nyilatkozta Sándor Csaba, a Sony magyarországi fiókjának PlayStation üzletág vezetője.

A támogatott eszközökön felül a videók kínálata is folyamatosan bővül. Jelenleg több mint 40 online csatorna áll a felhasználók rendelkezésére. Az ingyenes fuso® Free szolgáltatással összesen mintegy kétmillió videótartalom érhető el. A fuso® Premiummal pedig  - kevesebbért, mint egy mozijegy ára – több mint 1200 órányi mozifilmet és sorozatot élvezhetnek az előfizetők  a legnagyobb hollywoody studiók kínálatából. A kínálatban olyan sikerfilmek is elérhetőek, mint pl. a THOR: Sötét világ; Jégvarázs (2014.04.09-től) vagy az Alkonyat – Hajnalhasadás 1-2. rész Az év végére a tervek szerint a megtekinthető tartalmak mennyisége eléri majd a 3000 órát.