A jövő hálózati kamera technológiája és megoldásai a Canon EXPO 2015-ön

A Canon ma mutatja be legújabb, igazi áttörést jelentő hálózati képalkotó megoldásait (NVS – Network Visual Solutions) a Canon EXPO 2015-ön Párizsban. A vállalat fejlesztéseit a felhasználói igények folyamatos változása határozza meg, hiszen a felügyeleti és biztonsági technológiák iránt egyre fokzódó igény érezhető, mind a biztonsági piacon, mind pedig azon túl.

Európában első alkalommal mutatják be a Canon nagy érzékenységű, ultra-telefotó objektívvel felszerelt hálózati koncepció kameráját. Ez az erős nagyítású objektív lehetővé teszi, hogy a hagyományos telefotó hálózati kamerák fényerejének nyolcszorosát is elérjük, ami azt jelenti, hogy még rendkívül rossz fényviszonyok mellett, kiegészítő infra megvilágítás nélkül is tiszta és pontos képet kapunk a megfigyelési tevékenység vagy a képrögzítés közben.

A Canon az EXPO-n bemutatásra kerülő NVS megoldásokat a növekedés egyik hajtómotorjának tekinti az elkövetkező öt évben. Csak az EMEA régióban (Európa, Közel-Kelet és Afrika) közel 18 milliárd euróra becsülik a video-megfigyelési piac forgalmát 2018-ra[1], a Canon célja, hogy tovább erősítse vezető szerepét ezen a dinamikus és gyorsan bővülő piacon.

A Canon Csoportba tartozó Axis és Milestone vállalatok legújabb innovációi mellett a Canon a legmodernebb NVS technológiáját és megoldásait is bemutatja a rendezvényen. A három vállalat szemléltetni fogja saját termékkínálatának egyedi előnyeit, valamint rámutatnak, hogy együttműködésük révén milyen újításokat és többletértéket biztosítanak a vásárlók számára a jövőben.

A biztonsági felügyelet továbbfejlesztésére használt Canon NVS technológiák mellett azt is bemutatják az  EXPO-n, hogy miként lehetne kihasználni az NVS nyújtotta előnyöket az olyan szerteágazó alkalmazási területek fejlesztésére is, mint a turizmus és a sport. A Canon NVS technológiáiról további információt a következő weboldalon talál: http://www.canon-europe.com/expo vagy kövesse: @CanonEXPOParis


[1] Magában foglalja a biztonsági berendezéseket és szolgáltatásokat. Az IHS Security Systems Integrations Report – 2015 szerint.