A Lexmark új, specializált intelligens képrögzítési megoldásokat ajánl a kiskereskedelmi, banki és biztosítói piac számára

A képalkotás terén világelső Lexmark International, Inc. olyan intelligens képrögzítő megoldások európai bevezetését jelentette be, amelyek kimondottan a banki, a biztosítási és a kiskereskedelmi szektorban működő vállalkozások és ügyfeleik igényeit célozzák meg.

Az új ágazat-specifikus megoldások egy olyan Lexmark intelligens multifunkciós nyomtató (MFP) érintőképernyőjéről érhetők el, amely átjáróként működik a vállalkozás alapvető rendszerei felé. Az új megoldások ésszerűsítik, digitalizálják és egyszerűsítik az információkezelést, meggyorsítják a vállalkozások számára az ügyféladatok rögzítését, feldolgozását és ellenőrzését.

A banki, biztosítási és kiskereskedelmi környezetben dolgozó szakemberek igényeihez igazított intelligens képrögzítési lehetőségek használata a teljes vállalaton belül minimális képzést igényel, és nagymértékben megkönnyíti a távoli helyszíneken rögzített adatok és dokumentumok integrációját.

Ágazat-specifikus megoldások

  • Lexmark In-Store Capture for Retail: 2017. szeptember 27-től érhető el. Kimondottan arra tervezték, hogy leegyszerűsítse és felgyorsítsa a nem hatékony papír alapú folyamatokat, ezen belül a vásárlók onboarding folyamatát, a számlázást és az incidensek jelentését, hogy az üzlet személyzete az értékesítési területen tevékenykedhessen, a vásárlók között. A legtöbb üzleti és back-end kiskereskedelmi rendszerrel való közvetlen integráció gondoskodik arról, hogy a Lexmark In-Store Capture a vállalkozások számára azonnal használható megoldás legyen.
  • Lexmark Smart Document Capture for Banking: 2017. október 4-től érhető el. Ésszerűsíti a fiókon belüli papír alapú folyamatokat, ami segít a bankoknak az ügyfélszolgálat, a pontosság és a megfelelőség javításában. A rendszer bevezetése úgy automatizálja a papír alapú folyamatokat, hogy egy helyszíni Lexmark MFP segítségével biztosítja az adatokat az onboarding folyamathoz, rögtön ahogy az ügyfél átadja a dokumentumait. Ez teszi lehetővé azt, hogy az ügyfelek egyszerűen és gyorsan nyithassanak új számlát, engedélyeztethessenek egy hitelkérelmet vagy jegyeztethessenek be jelzálogot, miközben mindvégig tájékoztatást kapnak magáról a folyamatról.
  • Lexmark Smart Document Capture for Insurance: 2017. október 11-től érhető el. A Lexmark MFP intelligens funkcióira támaszkodva segíti a biztosítótársaságokat a kulcsfolyamatok digitalizálásában az ügyfelek jobb kiszolgálása, hatékonyság elérése és a megfelelőség biztosítása érdekében. Így a biztosítási szakemberek hálózatos, digitális élményt nyújthatnak a papír alapú űrlapok és dokumentumok hatékony rögzítésével és feldolgozásával, valamint ezek gyors beillesztésével a már meglévő rendszerekbe, így ésszerűsítve a digitális üzleti folyamatokat.

Támogató idézet
Az új megoldások kapcsán Csucska Péter, a Lexmark Magyarország ügyvezető igazgatója elmondta: „Ez a három sajátos, erőteljesen papír alapú folyamatokra támaszkodó piaci szektor folyamatos és erősödő kihívásokkal találja szembe magát azoknak a digitális piaci szereplőknek a részéről, akik az ügyfélélmény forradalmasítását ígérő online üzleti modellekkel célozzák meg az ügyfeleket. Ezek az új, intelligens képrögzítő megoldások a manuális, papír alapú folyamatok automatizálását befolyásoló kritikus pontokat veszik célba, hogy biztosítható legyen a mai piaci igényeknek megfelelő hatékony és eredményes ügyfélszolgálati szint".