A Logitech G bemutatja az új Prodigy szériát

A Logitech a mai napon mutatta be Prodigy kódnevű szériáját, ami a játék élvezetének fokozására lett tervezve. Az új termékcsalád két egérből, egy billentyűzetből és egy headset-ből áll. Valamennyi termék nagy teljesítményt, kényelmet és letisztult, modern dizájnt kínál.

„Szeretünk termékeket készíteni komoly játékosoknak, és ezt a jövőben is szeretnénk folytatni.”  – mondta Ujesh Desai, a Logitech játékos üzletágának alelnöke és vezérigazgatója. „Ugyanakkor, ahogy egyre több korosztályú és különböző képességű ember játszik, tudtuk, hogy valami újat kell alkotnunk. A Prodigy széria legjobb technológiáinkhoz biztosít hozzáférést mindenkinek. Ez egy exkluzív gamer felszerelés a nagyközönség igényeire szabva.”

A Logitech G Prodigy szériához tartozik a Logitech® G403 Prodigy™ Gamer Egér, Logitech® G403 Prodigy™ Vezeték nélküli Gamer Egér, a Logitech® G213 Prodigy™ RGB Billentyűzet, és a Logitech® G231 Prodigy Headset.

Tweeteld most: @LogitechG bemutatta az új Prodigy szériát: Gamer felszerelés széles tömegekre szabva! #PlayMore  http://ctt.ec/kR1aN

Logitech G403 Prodigy Gamer Egerek
A G403 Prodigy és a G403 Prodigy vezeték nélküli egér ergonomikus kialakításának és könnyű súlyának köszönhetően kényelmesen használatot nyújt. A jobb és baloldalon kialakított gumi markolat stabil fogást biztosít. A termékhez jár egy 10g-os eltávolítható súly, amivel szükség esetén nehezebbé tehető az egér.

Mindkét egér nyolcszor gyorsabb egy átlagos rágcsálónál - a mozgatásra és kattintásra szinte azonnal reagálnak. Rendelkeznek továbbá egy beépített feszítő rendszerrel, ami mind a jobb, mind pedig a bal egérgombokat kattintás közeli állapotban tartja, így csökkentve a gomb lenyomásához szükséges erőt. Az eredmény gyors és pontos válasz.
Az egerekbe a piacon található – az eSportolók véleménye szerint is – legpontosabb és legjobb szenzor, a PMW3366 van beépítve. Ennek köszönhetően az egerek kivételes precizitást, rövidebb válaszidőt és pontosabb célzást biztosítanak..

A termékek a dobozból kivéve azonnal használható, de a a Logitech Gaming Software (LGS) segítségével személyre is szabható (világítás, gyorsgombok, DPI beállítások). 
A G403 Prodigy vezeték nélküli egér a díjnyertes G900 Chaos Spectrum energia-hatékony és nagy teljesítményű vezeték nélküli technológiájával lett felszerelve. A 2.4 Ghz-es kapcsolat 1 ezredmásodperces válaszidőt biztosít, ami gyorsabb, mint a piacon található konkurencia megoldásai, de még a vezetékes egereket is veri.

Logitech G213 Prodigy RGB Gamer Billentyűzet
A játékosokra – legyenek bármilyen szinten is – tervezett billentyűzet cseppálló réteggel és kényelmes, strapabíró külsővel rendelkezik.  A billentyűzet csuklótámasza és állítható lábai kényelmes használatot biztosítanak akár hosszú játékidőn esetén is. A G213 a tökéletes kényelmet, taktilis visszacsatolást és teljesítményt ötvözi, amellett, hogy kifejezetten játékosoknak tervezett gombokat ajánl. A billentyűzet reakcióideje négyszer gyorsabb a hagyományos billentyűzetekénél, mi több, a billentyűlenyomások ütközését kizáró anti-ghosting technológiával is fel van szerelve.

A személyre szabható RGB megvilágítással 16.8 millió szín hozható létre, amiket beállításokhoz és parancsokhoz is hozzá lehet rendelni. A beállított kedvenc színeffektek más Logitech G készülékkel is összehangolhatóak a Logitech Gaming Software segítségével. A világítás a billentyűgomb közepére és magára a betűre koncentrálódik, azokat így sötétben is egyszerűbb megtalálni. A dedikált médiavezérlővel könnyedén lehet elindítani vagy megállítani, illetve a hangerején állítani a zenének, videónak, a játékból való kilépés nélkül.

Logitech G231 Prodigy Gamer fejhallgató
A 40mm-es neodimium hangsugárzók kiváló minőségű sztereóhangzást biztosítanak. A fülhallgató rész gondosan kiválasztott, jó minőségű anyaggal van bevonva, ami miatt több órán át is kényelmes a használata. A fülhallgató-bevonat mosáshoz könnyen eltávolítható. A fülhallgató kialakítása vékony és könnyű, a hang minősége viszont így is tökéletes. A kristálytiszta hangzást biztosító mikrofont úgy lehet beállítani, hogy kizárólag a beszélő hangja legyen hallható a túloldalon. Ha nincs rá szükség, a mikrofon visszahajtható a fejhallgatóba. A vezetéken hang-és mikrofon vezérlő panel található.

Ár és elérhetőség
A Logitech G403 Prodigy Gamer Egér, G213 Billentyűzet és G231 Headset 2016 szeptemberétől lesz elérhető Európában. Az ajánlott kiskereskedelmi árak a következőek: G403 (vezetékes változat): 69.99 Euró, G213: 79.99 Euró, G231: 59.99 Euró. A G403 vezeték nélküli verziója szintén 2016 szeptemberétől lesz elérhető Európában, 119 Eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

További információ a www.gaming.logitech.com oldalon és a vállalat blogján.