A Samsung Találkozási Pontot adományozott Győr városának

Samsung

A Samsung Electronics Magyar Zrt. a győri Városházával szemközti Megyeház téren ma hivatalosan átadta az új Találkozási Pontot, amely egy érintőképernyős terminálból és egy Wi-Fi Hotspotból áll. A Győr szívében létrehozott Samsung Találkozási Pontot a Samsung Electronics Magyar Zrt. adományozta a városnak, értéke 12 millió forint. Ahogy a Samsung az elektronikában képviseli a magas minőséget, úgy Győr az egyik legdinamikusabban fejlődő város hazánkban.

A cég és Győr is az innováció jelképe a maga területén, ezért nem véletlen, hogy a Samsung a kisalföldi megyeszékhelyet választotta helyszínként az információs pont felállítására.

Az alumínium borítású, 1,5 m2 alapterületű, fedett SMART kioszk érintőképernyőjén keresztül az érdeklődők elérhetik Győr város honlapját, ahol például a városi programokról, kulturális- és sporteseményekről, a legfrissebb hírekről értesülhetnek. Emellett a Telenor Magyarország Zrt. jóvoltából a Találkozási Pont ingyenes Wi-Fi hotspotként is szolgál, így az arra alkalmas mobilkészülékkel rendelkezők csatlakozhatnak a szélessávú vezeték nélküli hálózatra, és még akár be is jelentkezhetnek, például a Facebook-on vagy a Foursquare-en keresztül. Amikor éppen nem használják az érintőképernyőt, győri eseményekről készült fotókat, videókat láthatnak az arra járók.

Borkai Zsolt, Győr polgármestere az átadáson megköszönte a Samsung nagylelkű felajánlását.

„Bízom benne, hogy ez a Találkozási Pont beváltja majd a hozzá fűzött reményeket és a forgalmas belvárosi helyszínen mind a győrieknek, vagy éppen az arra járó turistáknak tájékozódást nyújt majd, illetve információkat a városban zajló programokról, közérdekű tudnivalókról, vagy nevezetességekről.”

„A Samsung működésének minden területén az innovációra törekszik, ezért is nagy örömünkre szolgál, hogy a ma átadott Samsung Találkozási Ponttal még szorosabbra fűztük Győr városával az együttműködésünket. Reméljük, hogy a Találkozási Pontot hamar felfedezik a győriek és az ide látogatók, és minél többen értesülnek majd a város program lehetőségeiről” – mondta el Dr. Facskó István, a Samsung Electronics Magyar Zrt. elnöke.

A Samsung Electronics Magyar Zrt. együttműködő partnere a Találkozási Pont létrehozásában az EPAMEDIA Hungary Zrt. volt.