A Signexpón debütált az OKI új, széles formátumú nyomtatója

Az OKI a március 28. és 30. között megrendezett Signexpo nyomdaipari szakvásáron mutatta be elsőként a hazai közönségnek a ColorPainter grafikai nyomtatócsalád újabb tagját. Az E-64s modell kiváló minőségben képes széles formátumú nyomatok előállítására elsősorban reklámdekorációs és kreatív design célokra.

A költséghatékony ColorPainter E-64s ugyanazt a nyomtatási technológiát alkalmazza, mint a termékcsalád előző tagjai, az M-64s, valamint a H3-104s, így kimagasló teljesítménnyel, magas színtelítettséggel és környezetbarát módon nyomtat számos különféle nyomathordozóra.

A könnyen kezelhető nyomtatót a szélesebb közönség a Signexpo kiállításon ismerhette meg közelebbről az OKI viszonteladó partnere, a Signdepot C10 jelzésű standján. A nagy formátumú készülék sokoldalú funkcióival könnyedén ki tudja szolgálni a gyorsan változó üzleti igényeket, így új bevételi forrásokat nyithat meg a nyomdaipari vállalkozások számára.

A ColorPainter E-64s az OKI nagy pigmenttartalmú, gyakorlatilag szagtalan, alacsony oldószertartalmú eco solvent SX tintáját használja, amellyel a legmagasabb sebesség mellett is széles színspektrumban lehet tökéletes minőségű beltéri és tartós kültéri nyomatokat előállítani. Alacsony üzemeltetési költsége és széles médiahasználata révén a nyomtató ideális választás a nagyméretű kreatív anyagokat készítő vállalkozások számára. A készülék lenyűgöző minőségben nyomtat elölről, illetve hátulról megvilágított ponyvára, műszaki textíliákra, reklámhálóra, kemény PVC lemezekre, molinóra, öntapadó fóliára és számos további anyagra.

Az E-64s a kiváló eredmény érdekében magasabb kategóriájú modellekből átvett technológiai megoldásokat alkalmaz, amelyek között megtalálható a szabályozó szenzorokkal érzékelt és irányított automata nyomatadagolás, a szemcsézettséget csökkentő Smart Pass 4, a Smart Nozzle Mapping 3 fúvókaellenőrző rendszer, a festékcseppek méretét optimalizáló Dynamic Dot Printing, valamint olyan, a H3-as sorozatra jellemző funkciók, mint például a nyomtatott felületet, illetve a nyomtatófejet érő károkat minimalizáló Safe Scanning System.

A beltéri nyomatokhoz gyakran használt elektrosztatikus anyagokat – amelyek rejtett nyomtatási hibákat okozhatnak – az új, széles formátumú OKI nyomtató opcionálisan elérhető ionizálóval semlegesíti a kifogástalan végeredmény érdekében. Emellett az E-64s felhasználóbarát kialakítással és funkcionalitással garantálja, hogy a nyomtatási folyamat az elejétől a végéig kiemelkedően kényelmes és egyszerű legyen.