Az androidos okosórák királya a Telenornál

A luxuskivitelű LG-okosóra, a Watch Urbane csodaszép kerek kijelzője egész nap bekapcsolva maradhat. Vele együtt az LG G4 csúcsmobil kistestvére is kapható a Telenornál.

Igazi technológiai különlegességgel, az LG Watch Urbane okosórával bővül a Telenor kínálata. A minőségi fém és üveg alapanyagokat tartalmazó készüléket kerek formájú, pengeéles képű P-OLED-kijelzővel szerelték fel, így alig különbözik egy luxuskarórától.  A zsebünkben lapuló okostelefonhoz kapcsolódva pedig megjeleníti a beérkező Facebook-üzeneteket, e-maileket, navigációs funkciója megmutatja, melyik sarkon kell befordulnunk az utcán. Az LG tervezői nagy figyelmet fordítottak a divatos, elegáns kialakításra, a Watch Urbane számos versenytársával ellentétben kecses kialakítású, női és férfi viseletre is tökéletesen alkalmas, szíját pedig egyetlen mozdulattal le lehet cserélni sportos vagy elegáns stílusúra.

Ezt az okosórát akár kirándulás vagy sportolás közben is lehet használni, mivel víz-, és porálló, és bármilyen Android 4.3-as, vagy újabb rendszerű okostelefonnal is tud kommunikálni.  Más okosórákkal ellentétben a Watch Urbane-t úgy tervezték, hogy kijelzője akár egész nap folyamatosan aktív lehet, az nem kapcsol ki energiatakarékossági okokból sem. A felhasználó ízléséhez igazodó virtuális számlap folyamatosan látható rajta, töltést pedig legfeljebb esténként igényel. A Watch Urbane beépített szenzoraival viselője szívritmusát és lépésszámát is tudja mérni, de kifejezetten túrázóknak és kerékpárosoknak szánt funkciókkal is rendelkezik.

Az okosóra megvásárolható több LG készülékkel is, így a G3, G4, G4c, Spirit 4G LTE és Leon 4G LTE modellekkel is. A legújabb LG G4c-vel már 39 990 Forintért elvihető az okostelefon és -óra, 2 éves hűség mellett, MyTariff XXL tarifacsomaggal[1].

A csúcsmobil kistestvére a Telenornál
A Telenor-üzletekben megjelenő másik újdonság az LG G4 csúcsmobil tetszetős, ívelt dizájnját megöröklő kistestvére, a G4c. Az Android 5.0 rendszerrel megvehető készüléket a telenorosok két év hűséggel 5 990 forintért vihetik haza MyTariff L[2] előfizetéssel. Ez a modell méretében is kisebb nagytestvérénél: ötcolos, HD-felbontású, remek színreprodukcióra képes IPS érintőképernyője van, a beépített hangszórója pedig prémium minőségű. A készülék extra szolgáltatása, hogy a kikapcsolt képernyőt elég ujjal megkopogtatni bekapcsoláshoz. A pontos idő megjelenítéséhez pedig használójának elég lehúznia az ujját az inaktív képernyő tetején. A telefonhoz Quickcircle-tokot is lehet vásárolni, amely kerek ablakán folyamatosan meg tudja jeleníteni például a bejövő üzeneteket, így ezek áttekintéséhez nem szükséges feloldani a képernyőzárat sem.

Bár az LG G4c belsejében a G4-esnél kisebb, 8 gigabájtos méretű háttértár van, ez memóriakártyával akár 32 gigabájttal is kibővíthető. Hátlapi kamerájának felbontása 8 megapixel, a szelfik készítését  pedig az  5 megapixeles, nagylátószögű kamera segíti a készülék előoldalán. A manapság divatos önportrék Magyarországon is hódítanak, ezért a készülékhez a Telenornál már teleszkópos szelfibotot is lehet vásárolni – az akár 80 centiméteresre is széthúzható rúd bármilyen androidos és iOS-es készülékkel használható Bluetoothon keresztül.


[1] A MyTariff XXL tarifacsomag havidíja 17 990 Forint.
[2] A MyTariff L tarifacsomag havidíja 13 990 Forint.