Beépített képszerkesztőt kapott a Google+

Google+

A Google+ újabb funkciókkal bővült: hasonlóan az Ice Cream Sandwich-hez, a szociális háló is lehetővé teszi a képek szerkesztését, valamint alap szintű módosításokat is végezhetünk rajtuk. Mivel a Google+ a Picasa-n keresztül osztja meg a képeket, ezért a szerkesztés minden esetben a fotómegosztó oldalon történik. A funkció azonban jelenleg csak az asztali böngészőkkből érhető el.

Ehhez az Edit gombra kell kattintani.

Teljes képernyős nézetben a Creative Kit gombra kattintva lehet elérni a funkciókat. Ekkor egy, a PicNik által működtett szerkesztő felület nylíik meg, ami a Basic Edits fülre visz minket. Itt található az Auto Fix, valamint számos finomhangolási lehetőség.

Az Effects fül már kicsit érdekesebb, ugyanis itt igen sok, gyakran drága programokhoz járó effektekkel dolgozhatunk, amelyeket szintén finomhangolhatunk. És ezzel még mindig nincs vége!

A program biztosít szezonális lehetőségeket, például most Halloween effekteket. Pár perc alatt könnyedén vámpírrá változtathatunk bárkit, valamint akár villámokat helyezhetünk el a háttérben, de rengeteg textúra és lehetőség áll a felhasználók rendelkezésére.

És ami talán a legfontosabb, hogy rétegekkel dolgozik, így szerkesztés közben bármikor módsíthatjuk a felvitt extrákat (villámok, fogak például).