Budapesten működne a hazai 51-es körzet?

UFO hangár

Bödőcs Tibi talán nem is tévedett nagyot, amikor előállt összeesküvés-elméletével, miszerint hazánk vezetőit a háttérben ufó zsidók rángatják bábként - sajnos pontosan nem tudom idézni, de a lenti videó segítségével felidézhetjük az emlékezetes pillanatot. Pár napja érkezett a szerkesztőség címére egy levél, amelyben az UFO-k hazai jelenlétéről próbáltak további bizonyítékokat elénk tárni, valamint a magyar 51-es körzetről is ejtettek néhány szót.

Kezdjük ott, hogy hol tévdett Tibi: az idegenek nem egy eldugott tanyán, hanem szinte mindenki szeme előtt, Pesten rejtőzködnek. Nem, nem a 8 irányba álló szemű alkoholista, 50-es forma szomszédokra kell gondolni, bár néha ők is elejtenek olyan mondatokat, ami után simán elhiszed róluk, hogy esetleg a Kepler 22-ről vagy a Marsról pottyantak ide.

A levél írójának állítása szerint "főhadiszállásuk" - avagy a "Magyar 51-es körzet" - Pest egy északi kerületében található, fekete, hangár szerű épület, a Forgách utcai metrómegálló környékén. Sőt, saját bevallása szerint a közelmúltban történt metrótüzek sem a szerelvények katasztrófális állapota miatt történtek: a BKV előzetes jelentései szerint az először kigyulladt kocsi oldalán szabályos, kör alakú vágás volt megfigyelhető, melynek kémia vizsgálata során olyan anyagot találtak, amelynek összetétele kísértetiesen hasonlított a rakéták üzemanyagaként használt hidrazin.

 

Sajnos ennél többet nem árult el, így azt nem tudjuk, hogy pontosan mi volt az a szerkezet, amely hidrazint használt működéséhez. De nézzük, mit tudtunk kideríteni a helyről, ahol állítólag az idegenek tanyáznak - és mellékállásban összeesküvéseket szőnek kormányunkkal!

Az épület a Váci út 152-156. szám alatt található, amely önmagában ugyan nem jelent semmi különöset, de ha alaposabban megvizsgáljuk, az 51-es szám háromszorosa - 153 - is megtalálható benne. Persze ez nem jelent semmit, de a véletlenek és az ehhez hasonló "rejtett üzenetek", összefüggések nem ok nélküliek. Ugyanitt található az ABB (Asea Brown Boveri) Kft. magyarországi vállalata is, amely technológiai és mérnöki cég. Már maga a puszta cégnév is egyfajta utalást rejt magában a körzet szó angol megfelelőjére (Asea - Area), valószínűleg nem véletlen, hogy pont egy technológiai cég működik ezen a helyen - egy vagyon- és személyvédelmi vállalattal együtt.

Persze ráfoghatnánk arra is, hogy a viszonylag külvárosi elhelyezkedés miatt itt olcsóbb a bérleti díj, de azért valljuk be, ez a hármas kombináció kicsit gyanússá teszi a dolgot. Plusz egy mérnöki cég remekül tudja álcázni az esetleges idegen technológiák fejlesztésével járó esetleges magasabb energiaigényeket is. Ugyanakkor az is logikus, hogy a város külső területén rendezkedjenek be, hiszen így jóval kisebb valószínűséggel számíthatnak nem kívánt látogatókra, a metró zaja pedig tökéletesen elnyomja a tevékenységeikkel járó hangokat.

A helyszín tehát tökéletes, valamint a körülmények is adottak egy esetlegesen Budapesten működő idegen bázis fenntartására. Természetesen tovább folytatjuk a kutakodást, remélve, hogy valami konkrétabbat is sikerül megtudnunk az épületben folyó dolgokról.

Addig is ajánlom figyelmetekbe a következő weblapot és az elérhetőségeket a jegyvásárláshoz!

 

www.ufohangar.hu

Cím: 1138 Budapest, Váci út 152-156.

(Váci út, 3-as metró Forgách utcai megálló, Duna felőli oldal.)

Tel.: +36 1/324 21 00, +36 1/324 22 00