Csak Apple termékeket loptak a Microsoft irodájából

Apple Troll

A Microsoftot gyakran emlegetik úgy, mint az Apple legkevésbé menő ellenfelét - bár a redmondiak örülhetnek, hogy legalább ellenfélnek tekintik őket a cupertinoi vetélytársakkal szemben. Ha az eladási és megelégedési ráta nem mutatná egyértelműen, akkor néhány tolvaj további bizonyítékoz szolgáltatott arra, hogy az iPad jóvel menőbb és kívánatosabb az emberek szemében, mint a Surface vagy a Windows Phone.

Miután betörtek a Microsoft kutatási részlegébe nem vacakoltak sokat és felmarkoltak 3.000 dollár értékű felszerelést. A cég első jelentésében az állt, hogy egyetlen Microsoft eszköznek sem kelt lába, azonban a karácsony után munkába érkező munkatársak hamar 5 iPad híján találták magukat.

Miután sokak szerint a történet túl szép volt, hogy igaz legyen az ügyben eljáró hatóságok hivatalosan is megerősítették, hogy a Microsoft laborjaiból mindössze az iPadeket lopták el. A cég közleménye szerint az Apple eszközeire fejlesztett szoftverek tesztelésére használták a tableteket.

A történtek fényében azonban már kezd kevésbé botrányosnak tűnni, hogy az Internet Explorer biztonsága nem ér fabatkát sem...