Csúcsminőségű nyomtatás a Canon stílusos, kompakt 3 az 1-ben otthoni nyomtatóival

A Canon bemutatja a PIXMA tintasugaras nyomtatócsaládjának legújabb modelljeit, amelyek tervezésekor a kompakt kivitel és az egyszerű csatlakoztathatóság állt a középpontban. Az összes új PIXMA nyomtató tervezésekor fontos szempont volt, hogy valamennyi modell szépen illeszkedjen egy nappali szoba berendezéseihez.

A Canon új PIXMA nyomtatói a legtöbb felhasználási igényre alkalmasak. A belépő szintet a PIXMA TS5050-sorozat, a középkategóriát PIXMA TS6050-sorozat, a felső kategóriát pedig a PIXMA TS9050-sorozat képviseli,

Problémamentes csatlakoztatás
A beépített Wi-Fi csatlakozásnak köszönhetően mindegyik PIXMA készüléknél lehetőség van PC-ről, okostelefonról vagy táblagépről indított, vezeték nélküli nyomtatásra az Android és az iOS rendszerekre továbbfejlesztett Canon PRINT alkalmazás használatával. A Wi-Fi Direct* és a „hozzáférési pont mód” funkciókkal közvetlenül, router vagy Wi-Fi-jelszó nélkül is csatlakozhatunk a nyomtatóhoz, ami megkönnyíti a barátok és családtagok számára a nyomtató használatát.

A PIXMA TS9050 és a PIXMA TS8050 sorozat „PIXMA Touch & Print” funkciója lehetővé teszi, hogy egyszerűen csatlakoztassuk az NFC-képes okostelefonunkat vagy táblagépünket, és arról végezzük el a nyomtatási vagy szkennelési feladatainkat. Az NFC kapcsolathoz a Canon PRINT alkalmazást kell használni az Androidos készülékek esetében. A PIXMA TS9050-sorozat hagyományos Ethernet-csatlakozóval is rendelkezik.

A PIXMA TS9050, a PIXMA TS8050 és a PIXMA TS6050 készülékein érintőképernyőt is találunk. A könnyen kezelhető felület PIXMA Cloud menüpontjából közvetlenül érhetjük el a legnépszerűbb felhőszolgáltatásokat, és hozzáférünk az azokon tárolt fotókhoz és dokumentumokhoz, amelyeket így nagyon egyszerűen ki is lehet nyomtatni. Természetesen az eszközön beszkennelt dokumentumok is azonnal feltölthetőek a felhőbe. Egyes új PIXMA-modellek az Instagram™-mal is közvetlenül tudnak kommunikálni, a fotómegosztó oldalról lekért képeket csúcsminőségben, 13×13cm méretű nyomatokon lehet reprodukálni a Canon új fényes fotópapírján.

Gyors és egyszerű minőségi otthoni nyomtatás
A PIXMA TS5050 és a PIXMA TS6050 készülékek öt különböző tintatartályt használnak, ami gyors és jó minőségű nyomtatást biztosít normál és fotópapírokon egyaránt. A kiegészítő szürke tintatartály és a továbbfejlesztett fekete fotótinta használatával a PIXMA TS9050 és a PIXMA TS8050 modelleken nyomtatott fotók sötét részeken is részletgazdagok maradnak.  Az opcionális XL tintapatronok használatával tovább növelhető a kinyomtatható oldalak száma. A takarékosságot szolgálja, hogy az egyes színeket külön-külön is lehet cserélni.

Kreativitás az otthon kényelméből
Akár fotókat, akár kétoldalú dokumentumokat, személyre szabott születésnapi kártyákat vagy gyerekrajzokat nyomtatunk, az új PIXMA modellek kompatibilisek egy sor különböző papírtípussal és mérettel az új hátsó papíradagolójuknak köszönhetően.

Ráadásul a TS9050, a TS8050 és a TS6050 sorozat esetében egyszerre lehet normál és fotópapírt betárazni: az előbbit az elülső papírtartóba, az utóbbit a hátsóba. Ennek a kialakításnak köszönhetően kényelmesen lehet dokumentumokat és képeket felváltva nyomtatni a papír cserélése nélkül is. A PIXMA TS9050 és a PIXMA TS8050 nyomtatók közvetlen lemeznyomtatási funkcióval is rendelkeznek a Canon PRINT alkalmazáson keresztül.

A PIXMA TS9050, a PIXMA TS8050 és a PIXMA TS5050 típushoz tartozó printerekkel közvetlenül SD-kártyáró  is nyomtathatunk fotókat PC használata nélkül is. A PIXMA TS9050-es készülék 12,6 cm átmérőjű képernyőjén ezen felül kiválaszthatunk olyan kreatív szűrőket is melyekkel még izgalmasabbá tehetjük képeinket.

A PIXMA TS5050-sorozat legfontosabb jellemzői:

 • Kompakt, elegáns és megfizethető multifunkciós nyomtató
 • Wi-Fi-n keresztül, SD-kártyáról vagy felhőalapú szolgáltatásból történő nyomtatás
 • 7,5 cm-es (3”) LCD kijelző és egyszerű felhasználói felület
 • 10x15 cm-es (4”x6”), szegély nélküli fotók otthoni nyomtatása kevesebb, mint 40 másodperc alatt
 • Okostelefonról és tabletről is működtethető a Canon PRINT alkalmazással

A PIXMA TS6050 sorozat legfontosabb jellemzői:

 • Gyors multifunkciós dokumentum- és fotónyomtató
 • Wi-Fi kapcsolat a vezetékmentes nyomtatáshoz, másoláshoz és szkenneléshez a lakás bármely részéből
 • Könnyen használható felhasználói felület 7,5 cm-es (3”) érintőképernyőn
 • Hozzáférés a felhőalapú funkciókhoz a nyomtató érintőképernyőjéről
 • Okostelefonról és tabletről is működtethető a Canon PRINT alkalmazással

A PIXMA TS8050 sorozat legfontosabb jellemzői:

 • Fotók lenyűgöző minőségben történő otthoni nyomtatása
 • Kompakt kialakítású Wi-Fi-s nyomtató, amely másolási és szkennelési funkciókkal is rendelkezik
 • Nagyméretű, 10,8 cm-es (4.3”) érintőképernyő és automatikusan lehajló elülső panel
 • Wi-Fi, NFC és SD-kártya csatlakozásának lehetősége
 • Okostelefonról és tabletről is működtethető a Canon PRINT alkalmazással

A PIXMA TS9050 sorozat legfontosabb jellemzői:

 • Professzionális nyomtató, amely elképesztő, fotólabor-minőségű nyomtatást kínál
 • Kreatív szűrők SD kártyáról történő fotónyomtatáskor a nagyméretű, 12,6 cm-es (5”) érintőképernyő segítségével
 • Kompakt méret és elegáns, prémium anyagminőség
 • Okoseszközről is működtethető multifunkciós készülék, amely Wi-Fi és felhőcsatlakozással is el van látva
 • Wi-Fi, NFC, Ethernet és SD-kártya csatlakozási lehetőség

* Csak Androidos készülékeknél