Egy hétvégére ingyenessé válik a PS Plus Online Multiplay funkciója

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) a mai napon kihagyhatatlan ajánlatot jelentett be PlayStation®4 felhasználók számára. Egy teljes hétvégén át (szeptember 26. 9:00 és szeptember 29. 9:00 között) ingyenessé válik a PlayStation®Plus szolgáltatás Online Multiplayer funkciója.

A lehetőség nyitva áll minden PS4 tulajdonos előtt, és nincs szükség hozzá semmilyen regisztrációra. Használd ki ezt a pártatlan lehetőséget, hogy egy egészen új élményben lehessen részed játék közben. Játssz a legnagyobb profikkal a világ bármely részéről!

A PS Plus szolgáltatás egyedülálló értéket nyújt a felhasználóinak a sok-sok kiegészítő funkcióval, mint például az Online Multiplayer, melynek révén a tagok amellett, hogy online játszhatnak egymással, a PS Pluson keresztül akár beszélgethetnek is közben.

Az Online Multiplayer funkció mellett a PS Plus szolgáltatással rendelkezők minden hónapban letölthetnek két PlayStation®4, PlayStation®3 és PlayStation®Vita címet, melyekhez bármikor hozzáférhetnek, amíg érvényes PlayStation Plus előfizetéssel rendelkeznek.

Használd ki a PlayStation®Store kedvezményeket, és az olyan funkciókat, mint a  felhőalapú játékmentés, mindezt  igazán kedvező áron.

A 90 napos előfizetéssel  4 490 Ft-ért, míg egy évre 14 990 Ft-ért rendelhető meg a PS Plus szolgáltatás.
További információkért, látogass el a weboldalra:
http://hu.playstation.com/