Egy lépéssel közelebb a papírhoz - megérkezett a PocketBook Touch Lux 3

A PocketBook prémium e-könyv olvasó gyártójának legsikeresebb készüléke, a Touch Lux harmadik szériája a felhasználók tapasztalataira építve újította meg funkcióit, amelyet a legmodernebb E Ink Carta™ kijelzővel fejelt meg. A készülék képernyőjének optikai tulajdonságai szinte megegyeznek a hagyományos papíréval.

A megbízhatósága és széleskörű szolgáltatásai miatt népszerű Touch Lux széria legújabb készüléke, a PocketBook Touch Lux 3 magában hordozza a sikeres sorozat minden előnyét, kiegészülve a legújabb HD minőségű (1024x758 pixel felbontású) E Ink Carta™ kijelzővel.

Optikai tulajdonságainak köszönhetően az E Ink Carta™ kijelző halvány háttere és kontrasztos fekete színei a hagyományos papírral szinte megegyező olvasásélményt nyújt. Elődeihez képest a képernyő 50 százalékkal erősebb, 15:1 arányú kontrasztot és 20 százalékkal nagyobb tükröződésmentességet biztosít. A kijelzőn minden eddiginél egyszerűbb a legkisebb betűméret és a legbonyolultabb grafikonok megjelenítése is, míg a LED háttérvilágítás bármilyen fényviszonyok között gondoskodik a maximális olvasásélményről.

A 18 különböző könyv és 4 grafikus formátumot (JPEG, BMP, PNG, TIFF) támogató PocketBook Touch Lux 3 4GB belső memóriája és microSD kártyabemenete (32 GB-ig) könyvek ezreinek tárolását biztosítja az e-olvasón. Az 1 GHz processzornak és az 256 MB RAM-nak köszönhetően a lapozás gyors, és az alkalmazások is zökkenőmentesen futnak a készüléken.

A beépített Wi-Fin keresztül az olvasón elérhető az összes online tartalomküldő szolgáltatás, mint a Dropbox, a Send-to-PocketBook vagy a PocketBook Sync. Az előre telepített ReadRate applikációnak köszönhetően könnyedén megoszthatjuk a könyvekkel kapcsolatos tapasztalatainkat barátainkkal.

A PocketBook Touch Lux 3 fekete, fehér és szürke színben elérhető 45 000 forintos (150 EUR) ajánlott fogyasztói áron.