Egy modern klasszikus, az új Canon EF 35mm f/1.4L II USM

A Canon ma mutatja be az EF 35mm f/1.4L II USM objektívet, melyet a világot természetes perspektívából fényképezni kívánó profi fotósok számára terveztek. A legendás EF 35mm f/1.4L USM utódaként megjelent új, széles látószögű L-sorozatú objektívben a világon elsőként található meg a Canon új fejlesztésű Blue Spectrum Refractive optikai eleme (BR optika), ami szenzációs képminőséget garantál bármilyen téma esetén, a hírközléstől a sporton át egészen az esküvőkig.

A BR optika a Canon által kifejlesztett, forradalmian új, a lencséhez szerves anyagot használó olyan technológia, amely molekuláris szinten csökkenti a kromatikus aberrációt, és a kék fény megtörő képességének köszönhetően élesebb képeket is garantál. Az újdonság  az objektív egyik összetett elemébe van beépítve. A Canon már ismert strapabíró objektív-bevonataival együtt, mint például az SWC (Subwavelength Structure Coating) az EF 35mm f/1.4L II USM még jobb kontrasztú képeket ígér, valamint a minimumra csökkenti a szellemképet és a becsillanást.

Természetes, riportfotó stílusú képek professzionális fotósok számára
A profi fotósok visszajelzései alapján tervezett objektív dokumentarista hangulatú képek készítéséhez is tökéletes választás fotóriporterek, sport- és eskövőfotósok számára egyaránt. A háttér elhomályosítása és a nagyszerű portrék készítése érdekében az f/1.4, kilenclamellás blendével egyszerűen szabályozható a mélységélesség, s a romló fényviszonyok sem jelentenek akadályt a fényképezéshez.

A felhasználó szeme előtt kibontakozó témákra való gyors reagálás érdekében az EF 35mm f/1.4L II USM-nél gyűrűs ultrahangos motor hajtja az elképesztően gyors és szinte hangtalan autofókuszt. A teljes idejű manuális fókuszgyűrű lehetővé teszi a valós idejű finombeállításokat akár állóképről, akár filmkészítésről van szó.

A zászlóshajónak számító L-sorozat dizájnja és kialakítása
A tartós használathoz tervezett EF 35mm f/1.4L II USM a Canon zászlóshajójának számító L-sorozatra jellemző ikonikus dizájnnal és kialakítással büszkélkedhet. A modern időjárásvédelem és a fluorbevonat segít megóvni az objektívet az időjárás viszontagságaival szemben, a masszív kialakítás pedig rendkívüli tartósságot garantál.

Az EF 35mm f/1.4L II USM főbb tulajdonságai:

  • Természetes perspektívájú, széles látószögű objektív
  • Alacsony fényintenzitás mellett is nagyszerű teljesítmény és mélységélesség-állítás
  • Gyors és csendes fókuszálás
  • Mostoha körülmények között is használható