Élvezd az okosotthonod!

Téged is érdekelnek a lakástrendek, és ez nem merül ki a bútorokban és a dekoráció színében? Izgalmasnak találod a smart home megoldásokat és úgy gondolod, a mai otthonokat technikailag is minél tudatosabban kell kialakítani?

Az Apple HomeKit kompatibilis Elgato Eve vezeték nélküli otthonfigyelő rendszerrel mindent kézben tarthatsz. Otthoni központon* keresztül – amely lehet egy Apple TV, de akár egy iPad is –  távolról is tudod vezérelni Eve eszközeid, és értesítéseket is kaphatsz telefonodra. Így mindig tudhatod, mi történik otthonodban, és saját igényeidre szabhatod az eszközök beállításait. Az Elgato Eve rendszerben különféle szabályokat is megadhatsz: például, ha kinyitod a Eve Door & Window szenzoros ablakot, az Eve Thermo automatikusan lekapcsolja a fűtést, az időzítő funkcióval beállíthatod, hogy reggel mikor kapcsoljon be az Eve Energy-be dugott kávéfőző, sőt helyzet alapú szabályokat is kialakíthatsz, mint például, hogy az előszobában kapcsolódjon fel a lámpa, mire belépsz a bejárati ajtón. Ez már a jövő, élvezd az okosotthon kényelmet!

Elgato Eve Degree


Az Elgato okosotthoni rendszer legújabb tagja tökéletes pontossággal méri a hőmérsékletet és páratartalmat beltéren és kültéren egyaránt, ugyanis vízálló. Az Apple HomeKit rendszeren keresztül számos HomeKit kompatibilis eszközzel összekapcsolhatod, így akár azt is beállíthatod, hogy ha megemelkedik a hőmérséklet, kapcsoljon be a ventilátor. Vagy akár a párásító, ha túl száraz a levegő. És ez a szép a megfelelően összekapcsolt virtuális ökoszisztémában: anélkül szolgálja kényelmedet, hogy azt kérned kellene.

Elgato Eve Room


A vezeték nélküli Elgato Eve Room méri otthonodban a levegő minőségét, a hőmérsékletet és a páratartalmat is. Minden apró változásról adatokat küld telefonodra, így mindig tudni fogod, mikor kell szellőztetni, vagy épp párásítani kicsit. Segít, hogy egészséged érdekében mindig a legideálisabb környezetben tartózkodj.

Elgato Eve Weather


A vezeték nélküli Elgato Eve Weather kültérre tervezett hőmérséklet, páratartalom és légnyomásmérő eszköz. Vízálló, az időjárás viszontagságai nem ártanak neki. Folyamatosan pontos adatokat küld telefonodra, hogy mindig az időjárásnak megfelelően tudj elindulni otthonról. A légnyomásmérő funkció pedig kifejezetten a frontérzékenyeknek és fejfájósoknak ad hasznos információkat. A látványos grafikonok segítségével könnyen átláthatod a hosszútávú trendeket.

Elgato Eve Motion


Szeretnéd biztonságban tudni lakásod akkor is, mikor nem vagy otthon? Az Elgato Eve Motion vezeték nélküli érzékelő azonnal értesít iPhone-odon keresztül, ha mozgást érzékel otthonodban. Az Apple HomeKit-en keresztül egyéni parancsokkal szabhatod személyre, így akár azt is beállíthatod, hogy mikor belépsz a lakásba, bekapcsoljon az Eve Energy konnektorral használt rádió.

Elgato Eve Door & Window


Nem kell többször azon aggódnod útközben, hogy vajon becsuktad-e rendesen az ajtót, mikor eljöttél otthonról! Szereld fel az ajtóra vagy ablakra az Elgato Eve Door & Window-t, és telefonodon keresztül mindig láthatod, ha éppen nyitva van valamelyik nyílászáró. Sőt, értesítést is küld iPhone-odra, ha például kinyílik az ajtó távollétedben. Abból az adatból pedig, hogy milyen gyakran van nyitva az ablakod, láthatod azt is, hogy eleget szellőztetsz-e otthon.

Elgato Eve Energy


Ha gyakran felejted a konnektorba dugva elektronikai eszközeidet otthon, az Elgato Eve Energy-t neked találták ki! Állíts be egy szabályt az Eve Energy-hez, és otthonodat elhagyva automatikusan kikapcsol a konnektor, és az azzal használt elektronikai eszközöd.  Ha szereted magad irányítani a dolgokat, akkor pedig csak egy érintés az applikáción keresztül, és már le is kapcsolt az okoskonnektor! De ahhoz, hogy kényelmedet szolgálja, nem kell távol lenned. Gondolj csak bele, olvasol a kanapén, és lassan besötétedik. Egy érintés a telefonodon, és már be is kapcsolt az olvasólámpád, anélkül, hogy fel kellett volna állnod a könyv mellől. Az applikációban láthatod azt is, hogy mennyit fogyasztanak az eszközeid, és mennyi energiát tudsz spórolni, ha kikapcsolod, mikor nem használod őket.

Elgato Eve Thermo


A vezeték nélküli Elgato Eve Thermo segítségével a fűtéssel takaríthatsz meg energiát! Csak egy érintés az iPhone-odon vagy egy kérés Siritől**, és máris a számodra tökéletes hőmérséklet uralkodik lakásodban. A napi rutinodat követve a Thermoval személyre szabhatod fűtési rendszeredet, a beállításokat pedig automatizálhatod is. Például, ha telefonod helymeghatározója érzékeli, hogy hazaérkeztél, a Thermo feljebb kapcsolja a fűtést. Így mindig a tevékenységednek megfelelő hőmérsékletre fűti otthonod.

Elgato Avea Flare

Tedd egyedivé otthonod fényeit is az Elgato Avea Flare okoslámpával. A cseresznyevirágzástól kezdve az óceán nyugtató színéig bármit beállíthatsz rajta, dinamikusan változó fényeivel kizökkent a hétköznapokból. Hordozható, így bárhova magaddal viheted: a teraszra, a hálószobába vagy akár a fürdőszobába. Fényeit az Elgato Avea applikáción keresztül tudod változtatni, így azt mindig a hangulatodhoz igazíthatod.

Elgato Avea Bulb

Az energiatakarékos Elgato Avea Bulb izzó úgy takarít meg energiát, hogy közben akár a szivárvány minden színében pompázik! Csak csavard be egy sima égő helyére, és élvezd a színek kavalkádját! Csupán egy érintés az applikációban, és máris levendulaszínben relaxálhatsz, vagy ébredhetsz akár a napsütötte búzamezők fényeire is. Az Elgato Avea-val mindig az alkalomhoz illő hangulatot tudsz varázsolni otthonodba.


* Az otthoni központként beállított készüléknek az otthonunkban kell maradnia, kapcsolódnia kell az otthoni Wi-Fi-hálózathoz, és bekapcsolt állapotban kell lennie.
 Az Elgato Eve az iOS 10.3 vagy újabb verzióját futtató iPhone-al, iPad-el, iPod touch-csal kompatibilis. Az automatizációhoz otthoni központ szükséges, mely lehet egy tvOS 10 vagy ennél újabb rendszert futtató 4. generációs Apple TV vagy vagy otthoni központként beállított iOS 10 vagy újabb verzióját futtató iPad.
Távoli vezérléshez Apple TV 7.2.1 szoftvert vagy újabb verzióját futtató 3. generációs Apple TV, vagy tvOS 9.2 vagy újabb verzióját futtató 4. generációs Apple TV, vagy otthoni központként beállított iOS 10 vagy újabb verzióját futtató iPad szükséges.
Az automatizációhoz és távoli vezérléshez javasolt a tvOS 10 vagy ennél újabb rendszert futtató 4. generációs Apple TV.
** Siri összes funkciója jelenleg nem érhető el minden országban és nyelven. A funkciók elérhetősége és a támogatott nyelvek az alábbi oldalon ellenőrizhetők:
https://support.apple.com/hu-hu/HT204389