Epres Panni: az egész család olimpiai lázban ég!

A hétvégéig még lobog a láng Rio de Janeiróban, javában zajlanak az ötkarikás játékok, amit hazánk sztárjai is nyomon követnek. Epres Panni és Apáti Bence szinte minden szabad percükben az olimpia közvetítéseit figyelik, ha nem a tévében, akkor az okoskészülékeiken keresztül. A csinos modell és az elismert táncos számára is családi örökség a sport szeretete, így egyértelmű számukra, hogy nézik a versenyeket. Panni a vízilabda mérkőzésekre különös izgalommal készül, semmi pénzért nem hagyna ki egyetlen összecsapást sem.

Epres Panni életét kiskorától kezdve meghatározza a sport szeretete, hiszen korosztályos bajnok magasugró volt, valamint kosárlabdázott is. Otthon „kötelező" program volt olimpiát nézni, a család együtt sírt a képernyő előtt például 1988-ban, amikor Egerszegi Krisztina Szöulban az első olimpiai bajnoki címét szerezte. A legfontosabb élményei pedig természetesen már a kedvese, Benedek Tibor sikereihez kötődnek.

„Amióta Tiborral együtt vagyunk, azóta értem csak igazán, hogy egy sportoló számára milyen jelentőséggel bírnak az ötkarikás játékok. Persze nekünk, a család számára is fontos, hogy Tibor négyévente – akár edzőként, akár játékosként − bizonyítson. A gyerekekkel ilyenkor állandó lázban égünk: nyolc éve, a pekingi világjátékokat az akkor egyéves Mór az apukája számával díszített rugdalózóban szurkolta végig. Hónapok óta pedig természetesen másról sincs szó, minthogy a papa megy Rio de Janeiróba" – mesélte Panni.

Így fel sem merülhet, hogy Panni egyéb elfoglaltságai miatt lemaradjon a párja meccseiről: a Miss Balaton tanácsadójaként, a szépségverseny főpróbája közben, az okoskészüléke képernyőjén, a MyTv-n izgulta végig a magyar-szerb vízilabda mérkőzést.

Apáti Bence balett-táncos életében szintén családi hagyomány a sport: őt is korán leültette az édesapja az ötkarikás közvetítések elé, de a játékokon túl a testvérével szinte minden magyar vonatkozású sportmérkőzést figyelemmel követtek. A fiaival is állandó közös program a szurkolás.

„Szinte minden versenyszám érdekel, de személyes kedvenceim az atlétika, azon belül is a futás – a boksz mellett régebben én is háromtusáztam −, és persze örök sláger a vízilabda is. A gyerekekkel nagyon vártuk az idei játékokat biztos, hogy minden alkalmat megragadunk, hogy a magyar sportolóknak drukkolhassunk. Szerencsére nem kell ehhez feltétlenül hazarohannunk, a játszótéri csaták szüneteiben, a homokozó melletti árnyékban hűsölve, a fagyizóban, vagy akár hazafelé a buszon is minden fontos eseményt követni tudunk az okostelefonunkon keresztül, a Telenor MyTv-nek köszönhetően" – árulta el Apáti Bence.

Ha nem szeretne lemaradni az ötkarikás játékok legizgalmasabb pillanatairól, kövesse – akár élőben, akár felvételről – az eseményeket a Telenor MyTv alkalmazásával, bárhol és bármikor!