Európa legjobbjai között a Philips legújabb androidos tévéje

A 19 európai ország 50 szakmai lapját képviselő Európai Kép és Hang Egyesület (EISA) idén a Philips 55PUS7600-as márkájú készüléknek ítélte oda az „Európa Legjobb Vétel Televíziója 2015/2016” elismerést.

Az EISA zsűrijének véleménye szerint ez a Philips televízió egyszerre ötvözi a kiváló képminőséget, a kellemes hangzást és az okostévék minden előnyét. Értékelésükben azt is kiemelték, hogy a magas technológiai tudás mellett a készülék ára is megfelelő, ami szintén fontos érv volt amellett, hogy a Philips 55PUS7600 lett az „Európa Legjobb Vétel Televíziója 2015/2016” kategória győztese.

“A Philips 55PUS7600-ért kapott EISA-díj, azon törekvéseink elismerését jelenti, hogy jó úton járunk az Ultra HD felbontású, hibátlan, folyamatos mozgást megjelenítő tévék fejlesztésben. Az android erejével támogatott készülékünk gyors, személyre szabott televíziós élményt nyújt. Figyelve a felhasználó igényekre ebben a tévében olyan funkciókat és tartalmi kínálatot biztosítunk, amely találkozik a kikapcsolódásra vágyó emberek elvárásaival legyen szó filmekről, játékról vagy sportról." – hangsúlyozta Danny Tack, a Philips tévéket gyártó TP Vision termékstratégiáért – és tervezésért felelős igazgatója.

A 139 képátmérőjű Philips 55PUS7600-as készülék a három oldali ambilight, a négy magos erőforrás és a díjnyertes képjavító technológia, a Perfect Natural Motion révén még magasabb szintre emeli a tévézés élményét. Utóbbi jelentősen csökkenti a vibrálást és elősegíti a hibátlan, folyamatos mozgás megjelenítését. Mindezt kiegészíti a színjavító Colour Booster, a kontraszthatást erősítő Micro Dimming Pro és az tűéles képeket garantáló Ultra Resolution technológia.

Az android operációs rendszerrel ellátott Philips Ultra HD televízió teljes körű kiszolgálást nyújt a nézőknek, akár futó műsorokat követnek a készülékeiken, akár rögzített programokat néznek. A hangvezérlés és a hang alapú keresés ugyanakkor megkönnyíti a felhasználók dolgát, hogy előbb megtalálják az őket érdeklő tartalmakat. Emellett ezek a készülékek alkalmasak arra, hogy WiFi®, HDMI, DLNA, USB 3.0, Miracast és Google Cast kapcsolaton keresztül más okos készülékekhez csatlakoztassuk őket odahaza. A korszerű televíziós technológia mellett a Philips 55PUS7600 olyan penge vékony kialakítású, stílusos, krómozott penge állványon álló készülék, amely minden lakásbelsőhöz illeszkedik.

A Philips 55PUS7600 már Magyarországon is kapható.

Műszaki adatok

Típus

55PUS7600

Kijelző/felbontás

4K Ultra HD LCD; 3,840x2,160 pixels

Kijelző fényerő

400nit (tipikus érték)

Képjavítás

Pixel Precise Ultra HD, 1400 Perfect Motion Rate, Micro Dimming Pro, Ultra Resolution, Perfect Natural Motion

Hang

30W

DTS Studio Sound

Android operációs rendszer

Android™ 5.0 (Lollipop)

Processzor

Négy magos

Memória méret

16GB, bővíthető

Telepített Google applikációk

Google Play Movies*, Google Play Music*, Google search, Voice Search, YouTube

Smart TV*

HbbTV, catch-up TV, Netflix, Spotify Connect, online app-ok, online video boltok

Okos kezelési megoldások *

távirányító: billyentyűzettel, hanggal,  swipe pad programindítóval

Ambilight

Háromoldali

Csatlakoztathatóság

4 HDMI (egy HDCP 2.2), 3 USB

Vételi adatok

Twin Tuner: 2x DVB-T/T2/C/S/S2

Méretek  (álló helyzetben)

1228mm x 762mm x 215mm

Vastagság

17mm

Energia osztály

A+

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


*Az Android App és a Smart TV App biztosítása országonként változik. További részletekért látogassa meg a lokális Google Play Store –t, vagy keresse fel a www.philips.hu/tv weblapunk Smart TV aloldalát.