Használat közben tölti vezeték nélkül gamer egereit a Logitech

Több mint négyévnyi fejlesztés után a Logitech G, a Logitech saját márkája a mai napon mutatta be két új technológiáját. A Logitech G POWERPLAY™ a világ első, gaming egerek számára tervezett vezeték nélküli töltőrendszere, ami folyamatos töltést biztosít játék közben és azon kívül is, teljesen megszüntetve a dokkolás vagy a használat felfüggesztésének szükségességét. A második fejlesztés a Logitech G LIGHTSPEED™ technológia; egy évtizedek wireless-fejlesztésein alapuló end-to-end rendszeroptimalizáció, ami páratlan kapcsolatot és energiateljesítményt biztosít. A Logitech G két, a POWERPLAY vezeték nélküli töltőrendszerrel kompatibilis gaming egeret is bemutatott, amiket a kategória zászlóshajójának szánnak: a Logitech® G903 LIGHTSPEED™ és a Logitech® G703 LIGHTSPEED™ vezeték nélküli gaming egereket.

„Évtizedek óta járunk élen a vezeték nélküli gaming eszközök fejlesztésében, új POWERPLAY és LIGHTSPEED technológiánk pedig tovább erősítik ez iránti elköteleződésünket” – mondta Ujesh Desai, a Logitech G alelnöke és igazgatója. „A POWERPLAY és LIGHTSPEED technológiánk, valamint új G903 és G703 egereink pontossága verhetetlen, teljesítményük akadástól mentes, energiaellátásuk pedig végtelen, a legjobb minőségű élményt biztosítva ezzel a játékosoknak”

A Logitech G LIGHTSPEED vezeték nélküli technológia
A LIGHTSPEED vezeték nélküli technológia tehet különbséget abban, hogy mindent megnyersz, vagy üres kézzel sétálsz haza – ebben pedig a játékosoktól az esport-profikig mindenki megbízik világszerte. Egy milliszekundumos válaszidejével és end-to-end jeloptimalizációjával a LIGHTSPEED számos, versenyekre tervezett gaming egérnél gyorsabban kommunikál. A több évtizedes vezeték nélküli mérnöki tapasztalatunknak köszönhetően a LIGHTSPEED jelerőssége akár tizenhatszor több (12 dB) is lehet a többi egérhez képest, az egyedi Frequency Agility Mechanism rendszerrel pedig a jelek összeakadása is elkerülhető, biztosítva ezzel a kiváló és megbízható teljesítményt.

A LIGHTSPEED megtalálható a POWERPLAY vezeték nélküli töltőrendszerben, valamint a G903 és G703 gaming egerekben egyaránt, amik így közvetlenül kapcsolódhatnak a POWERPLAY-be integrált LIGHTSPEED vezeték nélküli receiverrel, optimális jelerősséget, és az egy USB kábel biztosította töltés és adatkapcsolat kényelmét biztosítva ezzel.

A POWERPLAY vezeték nélküli töltőrendszer
A POWERPLAY újraértelmezi a vezeték nélküli töltés lehetőségeit. Hátrahagyva a ma létező vezeték nélküli töltési sztenderdeket –  amik esetében az eszköznek egy megadott helyen, mozdulatlanul kell állnia a töltéshez – a POWERPLAY-t a kezdetektől fogva úgy terveztük, hogy zavartalan töltést biztosítson az egérpadon keresztül, még ha játszunk is az egérrel. A vezeték nélküli töltőrendszer forradalmasítja az elektromágneses rezonancia használatát, aminek köszönhetően egy erőteret alakít ki a POWERPLAY 275 x 320 mm-es felülete fölött, biztosítva ezzel a vezeték nélküli energiaellátást anélkül, hogy akadályozná az egér precíz mozgását és adatátvitelét.

A POWERPLAY erőtérét a vele kompatibilis gaming egerekre – mint a Logitech G903 és G703 – mágnesesen kapcsolható POWERCORE™ modul fogja be és alakítja át töltőárammá.

A Logitech® G903 és G703 LIGHTSPEED™ vezeték nélküli gaming egerek
A Logitech G nagy teljesítményű gaming egereinek legújabb modelljei, a G903 és a G703 a márkától már megszokott teljesítményt és páratlan minőséget hozzák, tovább bővítve az új LIGHTSPEED technológiával. A POWERPLAY vezeték nélküli töltőrendszerrel való kompatibilitás kábelrengetegtől mentes játékot, folyamatos töltést és kiváló teljesítményt biztosít. A G903 és G703 egerek egyaránt tartalmazzák az alábbiakat:

  • Pixel-precíz szenzor: A Logitech G903 és G703 egerek PMW3366 optikai szenzorral rendelkeznek, amit számos esport-profi és játékos egyaránt a piac legjobb gamingegér-szenzorának tart. Évek innovációjának köszönhetően a PMW3366 simítástól, szűréstől és gyorsítástól mentes teljes DPI-tartományában (200 – 12 000 DPI). Ennek eredménye a hihetetlen pontosság és a megbízható válaszidő, még 400 IPS fölötti sebességeknél is.
  • Korszerű feszítőrendszer a mechanikus gomboknál: A G903 precízen megfeszített fémrugói és az exkluzív, mechanikus forgó csuklópántjai a bal és jobb egérgombokat mindig akcióra készen tartják. A technológiának köszönhetően a gombok érzete különösen tiszta és ropogós, válaszidejük pedig kiváló. A Logitech G fejlesztett is a gombokon: a korábbiakhoz képest két és félszer több, mintegy 50 millió kattintásra képesek.
  • Kényelem és minőség: Mindkét egér kialakítása hosszú ideig biztosítja a kényelmet. A Logitech G903 gombjai egyedileg konfigurálhatók, kétkezes dizájnja pedig bal- és jobbkezesek számára egyaránt, bármilyen fogás-pozícióval garantálja a kiemelkedő teljesítményt. A Logitech G703 pehelykönnyű, ergonomikusan tervezett teste tökéletesen illeszkedik a kezedbe. Az egér bal és jobb oldalán megtalálható gumírozott felületekkel biztos kézbe kerülhet az irányítás. Az egeret használhatod úgy, ahogy a dobozban találod, de a Logitech Gaming Software (LGS) segítségével akár egyedi játékfunkciókat is programozhatsz a gombokra.


Ár és elérhetőség

A POWERPLAY vezeték nélküli töltőrendszer várhatóan 2017 szeptemberétől lesz elérhető 129 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron. A Logitech G703 és G903 LIGHTSPEED vezeték nélküli gaming egerek a globális kiskereskedelemben várhatóan 2017 szeptemberének közepétől lesznek elérhetőek 119 és 179 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.