Ingyen szállítanak a webshopok

Végre egy nagyon jó ötlet. Főleg így karácsony tájékán. Én személy szerint mindent a neten rendeltem meg családtagjaim számára, egyrészt mert olcsóbb másrészt pedig gyűlölöm magamat végigverekedni a hatalmas plázák labirintusán, de az ünnepek előtt nem csak a labirintussal van probléma, hanem a hatalmas tömeggel is.

Ha mégis valamelyik ajándékot plázában kell átvenni, akkor célirányosan megyek, de most december 16-án nem kell azzal foglalkozni, hogy kimozduljunk otthonról ugyanis már 243 db webshop csatlakozott az Ingyen Szállítás Napjához. Ráadásul nem csak a kockák örülhetnek, mivel a számítástechnikai cégeken kívül rengeteg ruházati, autós, barkács cuccokkal foglalkozó netes bolt csatlakozott a kezdeményezéshez. A honlapon megtekinthető az összes áruház, amelyeknél szállítási díj nélkül rendelhetünk: http://www.ingyenszallitasnap.hu

Korábban már beszámoltunk online vásárlási szokásainkról, azonban itt egy pár indok miért érdemes interneten vásárolni:

  • Nem kell sietni, hiszen az interneten nincs nyitvatartási idő.
  • Nem kell órákon át sorba állni, hogy a garancialevelet lepecsételjék.
  • Ha nem vagyunk elégedettek 8 napon belül indoklás nélkül visszaküldhetjük a megrendelt terméket.
  • Ha éppen elfogyott, amit kerestél, nem kell helyette valami mást megvenni, hiszen könnyen átmehetsz egy hasonló boltba. Így elkerülhetőek a rossz döntések.
  • Nem kell kilométereket utazni, a hidegben, a hóban és a fagyban.
  • 1 óra alatt rengeteg boltot megnézhetünk,anélkül, hogy utazással töltenénk ezt az időt.