Ingyen tévézhetnek a MyTV előfizetők a hosszú hétvégén

A május 1-jei hosszú hétvége mindhárom napján ingyenes Hipernet-hozzáférést biztosít a Telenor a MyTV internetes tévészolgáltatását használó ügyfeleknek. A MyTV lejátszásai során generált mobilinternetes adatforgalmat a cég 2015. május 1-3. között jóváírja az ügyfeleknek, így a szolgáltatások használata nem jár külön adatforgalmi költséggel mobilinterneten keresztül sem.

Több mint kétezer órányi filmet és sorozatot lehet elérni a MyTV videotárában, többek között, Magyarországon elsőként a Totál szívás valamennyi epizódját szinkronizálva. Május 1-től pedig a kritikusok és a nézők másik nagy kedvencével, a Kártyavár (House of Cards) című tévésorozat teljes első évadával bővül a szolgáltatás az AXN Now kínálatából. A szolgáltatásra újonnan előfizetők három hónapon át a szokásos 1990 forint helyett kedvezményes, 490 forintos havidíjért érhetik el a műsorokat.

A tavaszi jó idő beköszöntével egyre többen utaznak el hétvégére, akik otthonuktól távol is szeretnék elérni kedvenc tévéműsoraikat. Számukra nyújt megoldást a MyTV-hez rendelhető új, Hétvégi korlátlan adatcsomag, amely a már meglévő, 3, 10 és 50 órás adatjegyeket egészíti ki. A hétvégi adatjeggyel minden szombaton 0 órától vasárnap éjfélig korlátlanul lehet a Hiperneten keresztül is használni a MyTV szolgáltatást, mindössze 990 forintért.

Bővebben a Telenor MyTV szolgáltatásról: https://www.telenor.hu/mytv