InvisibleShield kijelzővédelem már harmadik generációs Apple Watch-ra is

Az InvisibleShield ívelt kijelzőket védő megoldása a legújabb Apple Watch modellekre is megérkezett.  A Glass Curve Elite maximális törésvédelmet és 100%-os képtisztaságot biztosít, így használatával még jobban kihasználhatod a konnektivitás nyújtotta szabadságot.

Az InvisibleShield® (ZAGG Inc.) vezető világmárka termékei a legnépszerűbb mobileszközök, okostelefonok, táblagépek és okosórák kijelzőjére kínálnak prémium minőségű, teljes élettartamra szóló törés- és karcolásvédelmet. A Glass Curve Elite ívelt kijelzőket védő termékcsalád új tagjának bevezetésével az Apple Watch tulajdonosoknak is rendelkezésre áll a védelem, ami már több mint 165 millió vásárló számára kínál megnyugvást világszerte.

Az új Glass Curve Elite Apple Watch Series 3 a hajlított óralap teljes felületére precízen illeszkedő, edzett üvegből készült, prémium minőségű kijelzővédő. Ütésállóságát speciális rázkódáselnyelő ragasztó zselé réteg növeli, külső bevonata pedig meggátolja az ujjlenyomatok felhalmozódását. Az anyagösszetétel százszázalékos képélességet biztosít, használata a készülék egyéb részeit megvédő tok felhelyezését sem akadályozza. A Glass Curve Elite könnyen és pontosan felhelyezhető a termékhez járó EZ Apply® tálca segítségével.

A Glass Curve Elite termékjellemzői:

  • Kiváló érintésérzékenység –  A Glass Curve Elite a kijelző teljes felületét lefedi a tökéletes érintésérzékenység érdekében.
  • Ütéselnyelő réteg – További védelem az érintésérzékenység csökkenése nélkül.
  • Egyedi, hajlított illesztés – A finoman hajlított élek pontos illeszkedést biztosítanak.
  • Ütés és karcolásvédelem – A legerősebb hajlított üveg megoldásunk a kijelző minden képpontját megvédi.
  • Sima felületű edzett üveg – A finom felületű edzett üveg érintése ugyanazt a hatást kelti, mint a kijelző eredeti felülete.
  • Szennyeződésálló felület – Az olajálló bevonat meggátolja az ujjlenyomatok képződését.
  • Nagyfelbontású képtisztaság – A 100%-os képtisztaság maximális felbontású képet biztosít.
  • Egyszerű alkalmazás – A snap-on tálca egyszerűbbé és pontosabbá teszi a felhelyezést.

Ahogy ezt az InvisibleShield-től megszokhattuk, a kijelzővédő termékeihez az ágazatban egyedülálló élettartam garanciát ad, tehát sérülés esetén térítésmentesen kicseréli a termékeket. További információkért látogasson el a ZAGG.com oldalára. Az Glass Curve Elite Apple Watch Series 3 megvásárolható a ZAGG.com oldalon.