Jelentős kedvezményt kaphatnak havonta IT szolgáltatásaik árából a T-Systems kkv ügyfelei

A T-Systems Magyarország ügyfelei számára 2018. október 1-jétől Magenta 1 Business szerződéskötés esetén elérhető a Magenta Bónusz, ami IT és felhőszolgáltatás vásárlására fordítható. Az ajánlat szerint legalább 5 mobil előfizetés esetén a cégek havonta nettó 5000 forint kedvezményt kaphatnak IT és felhőszolgáltatások havidíjából.

Vírusvédelem, irodai programcsomag, weblap- és webshop szolgáltatás, de akár ügyfélkezelő szoftver is igénybe vehető kedvezményesen vállalati ügyfélként a megújult Magenta 1 Business ajánlattal. A T-Systems Magyarország ajánlatának lényege, hogy Magenta 1 Business kedvezménycsomagra történő szerződéskötés esetén 5 üzleti mobil előfizetésig havi nettó 2000 Ft, 5 SIM-től pedig havi nettó 5000 Ft fordítható IT vagy felhőszolgáltatások vásárlására vagy havidíj-csökkentésére. Ennek értelmében a Webkönnyen Business webshop szolgáltatása például már egy 3 fős vállalkozás számára is 0 forintos havidíjra jöhet ki.

„A hazai vállalkozások digitális fejlődése kulcsfontosságú a térség gazdasági versenyképessége szempontjából, felmérések szerint ugyanakkor a hazai cégek jelentős része még az egyszerűbb fejlesztéseket is az üzletszerzés és a költséghatékonyság mögé sorolja. A T-Systems Magyarország ezért olyan egy kézből elérhető megoldásokat kínál, amelyek a vállalkozások által legfontosabbnak tartott célokat támogatják: ügyfélelégedettséget növelhetnek és a digitalizáció által fokozhatják a cég hatékonyságát – mondta el Bódi Gábor, a T-Systems marketingért felelős vezérigazgató-helyettese. „A megújult Magenta 1 Business kedvezménycsomagunkban minden benne van, ami egy vállalkozás profi működtetéséhez szükséges a legmodernebb irodai és IT biztonsági szoftverektől a felhőszolgáltatásokon át egészen a honlapkészítésig és az ügyfélkapcsolatok kezeléséig." – tette hozzá.

A Magenta Bónusszal a következő szolgáltatások havi díja csökkenthető: O365, M365, G Suite, Norton Security Online, Cloud CPE Pro, Webkönnyen, Mini CRM. A kedvezmény minden hónapban rendelkezésre áll. A T-Systems által értékesített, Magyar Telekom szolgáltatásokat is tartalmazó Magenta 1 Business igénybevételéhez legalább egy üzleti mobil előfizetés és egy üzleti vezetékes szolgáltatás (internet, telefon vagy nyilvános TV) szükséges.